CS2 durduk yere VAC ban yemek

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-24_230727468.png
    resim_2024-06-24_230727468.png
    246,9 KB · Görüntüleme: 69

Bu Steam destek zaten, desteğe yazmışsınız. Dediğim gibi, haksız verilen yasaklamalar otomatik olarak kaldırılıyor. Desteğin verdiği cevap klasik zaten, her haksız yere yasaklandığını iddia edenlere bu cevabı yapıştırıp geçiyorlar.

Dostum ow ban yemiş olma ihtimalin var bilmiyorum CS2 de hala var mı ama GO da xantares de yemişti açılmıştı öyle düşün.
yani o örnekleri düşününce içim rahatlıyor ama hala açılmayacağını düşünüyorum.

Bu Steam destek zaten, desteğe yazmışsınız. Dediğim gibi, haksız verilen yasaklamalar otomatik olarak kaldırılıyor. Desteğin verdiği cevap klasik zaten, her haksız yere yasaklandığını iddia edenlere bu cevabı yapıştırıp geçiyorlar.
peki ne yapabilirim hocam yazabileceğim ulaşabileceğim bir yer var mı?

Peki ne yapabilirim hocam yazabileceğim ulaşabileceğim bir yer var mı?

Ayrıyeten yazabileceğiniz bir yer yok, desteğe yazmanız da süreci hızlandırmayacaktır dediğim gibi. Hatalı yasaklamaların otomatik olarak kaldırılacağını belirtmişler. Mecbur bekleyeceksiniz.

Ben 3. parti yazılımdan dolayı en son kalıcı yasaklama ve 4 ay HWID ban almıştım. Bir şekilde kalıcı ban yiyen hesapları açtıranlar var ama hiç uğraşmadım.
hocam ben neden yediğimi görebiliyor muyum?

Ayrıyeten yazabileceğiniz bir yer yok, desteğe yazmanız da süreci hızlandırmayacaktır dediğim gibi. Hatalı yasaklamaların otomatik olarak kaldırılacağını belirtmişler. Mecbur bekleyeceksiniz.
peki çok teşekkür ederim yarını beklemek kaldı o zaman sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı