Yanlış anlamayın ama hocam aklınız varsa almayın, bu kadar saçma bir sisteme kazandırmayın.
Geçenlerde hile gelince karşıya vazgeçtim zaten. Valorant da öyle. Bir şeyi alıp satamıyorsun saçma.
Yanlış anlamayın ama hocam aklınız varsa almayın, bu kadar saçma bir sisteme kazandırmayın.
Geçenlerde hile gelince karşıya vazgeçtim zaten. Valorant da öyle. Bir şeyi alıp satamıyorsun saçma.
VAC banın sebebinin yazıldığını görmedim. Hata sonucu olduysa açılır.hocam ben neden yediğimi görebiliyor muyum?
peki çok teşekkür ederim yarını beklemek kaldı o zaman sağ olun.
Daha önce Steam hesabınızı bir başkasına verdiniz mi? O hile açmış olabilir mi? Verilen VAC yasaklamaları da genellikle kaldırılmıyor, işiniz zor. Ticket açmışsınız gördüğüm kadarıyla. İnceleme sonunda eğer banınız haksızsa kaldırılır, kaldırılmazsa da yapacak bir şey yok. Önceden VAC ban yemiş bir hesabınız var mıydı? Şu açıdan sordum: VAC ban yemiş hesabınızdaki mobil guardı, mevcut hesabınızın mobil guardına bağlarsanız o hesabınız VAC banlı olduğu için diğeri de otomatik VAC yemiş oluyor.
Anlıyorum. O halde destek ekibinden gelecek olan cevabı beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Steam destek ekibinden hemen cevap gelecek diye bir kural yok. Cevap geldiğinde, geri dönüş sağlarsınız. Geri dönüş sağlamayı unutmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.