CS2 eldiveni nasıl değerlendirilmeli?

Hesap üzerinden dolandırıldılar.
Hesap üzerinden dolandırılmak kolay zaten. Ama Silah skini satarken mümkün değil çünkü Steam'in takas özelliği ile yapıyorlar satışı. Alıcı skini göndermezse zaten gözükmüyor yani buradan kanıtlanabilir ve dava açılabilir. Alıcı da parasını vermeme gibi bir ihtimali yok dolandırılacak biri varsa o da alıcı ama ortaya çıkar.

Benim kendi mağazam bu öyle çok pahalı şeyler satmadım ama hiç öyle bir şey yaşamadım ve kullanan biri olarak mümkün dğeil dediğim gibi. Bir çok kez skin aldım aldığım en pahalı skin 400 TL'ydi.

Dosya Ekleri

• float.png
    float.png
    3,7 MB · Görüntüleme: 90
Dikkatli olursanız problem yaşamadan satabilirsiniz.
Şu an satmayın indirimler olduğu için çoğu kişi skinlerini satıp oyun alıyorlar bu da skinlerin fiyatını düşürüyor.
Bu arada ss'ini koyduğunuz 17K yazan eldivenin şuanki son fiyatı 13K gözüküyor bilginiz olsun. @egemenow

Ben de Burdur'dayım hocam ama satacak adam bulamıyorum işte burada.

Başlıkta yazdım hocam, aynı isimdeki eski görüntüyü koymuşum.
Hocam benim Steam'de gamesatış üzerinden tanıştığım arkadaşlarım var. Envanterleri full bıçak eldiven dolu bir sorayım istiyorsanız sizin için alıcı çıkarlar mı diye.

Hocam benim Steam'de gamesatış üzerinden tanıştığım arkadaşlarım var. Envanterleri full bıçak eldiven dolu bir sorayım istiyorsanız sizin için alıcı çıkarlar mı diye.
Olabilir hocam ama dolandırılmaktan korkuyorum.

Hocam Dediğim gibi alıcı rahat bulursun tabi güven işini çözmen lazım.
Bynogameden bi deneyeyim en iyisi, olmazsa bakacağız artık.

Şu an olan steam indirimlerini de kaçırmak istemiyorum, ne yapsam bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı