D demontic0 Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 FACEIT girmeye çalışıyorum. Maç buluyor oyun açılıyor harita yükleme kısmında çok kısa bir süre yükledikten sonra tekrar oyun ana menüsüne atıyor. Konsol kısmından kod girerek maça girmeye çalışıyorum aynı hata. Çözümü bilen var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023
FACEIT girmeye çalışıyorum. Maç buluyor oyun açılıyor harita yükleme kısmında çok kısa bir süre yükledikten sonra tekrar oyun ana menüsüne atıyor. Konsol kısmından kod girerek maça girmeye çalışıyorum aynı hata. Çözümü bilen var mıdır?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 2 Kasım 2023 #2 Hocam AC’yi çalıştırıyor musunuz ona bir bakın isterseniz. Artı 0 Eksi
KS KS D demontic0 Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 Uton dedi: Hocam AC’yi çalıştırıyor musunuz ona bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... evet anti cheat çalışıyor. Artı 0 Eksi
Uton dedi: Hocam AC’yi çalıştırıyor musunuz ona bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... evet anti cheat çalışıyor.