CS2 fare hassasiyet ayarı kaç olmalı?

Buğra2928

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorum herkes kendine göre ayarlamalı ama kaç DPI EDP'ı olmalı, ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle rahatsanız hiç ellemeyin. Bilekle oynuyorsanız hayli az diyeyim.

800 DPI 1.35 sens oynuyorum 2-3 saat oynadıktan sonra haliyle sürekli flick atıyoruz reflex yapıyoruz bilekte ağrılar oluşuyor ama DPI veya sens artirirsam da bir türlü alışamıyorum. Aimim çok kötü oluyor.

Bilekle oynuyorum bu arada.

400-600-800-1200-1600 gibi Dpi ayarları E-Spor'da bile en çok kullanılan ayarlar. Yanlış anlama E-Spor'cu ol demiyorum da hani doğrunun en iyisini onlar biliyor. Bu Dpi aralıklarına göz atman gerek önce.

Sadece bilekten oynuyorsan düşük Dpi ve Sens oranı seçmelisin. Lakin koldan oynuyorsan biraz daha yüksek ayarlara göz atabilirsin.

Mousepad'in Rampage, Logitech falan ise muhtemelen boyutu küçüktür. Veya yine mousepad'in küçükse "470mm x 420mm" gibi ölçümler tercih edilebilir. Mousepad farkı en çok hissedilen ekipman bana göre. Zira Logitech, Razer sensörlerine sahip mouse'da alsan veya illa PAW sensörlü mouse'da alsan "performans" açısından neredeyse hiçbir şey hissetmezsin.

Birde aslında "nasıl ayar yapmalıyım?" demen senin de zaten yazdığın gibi pek doğru değil. Eğer CS'de atölye haritan yoksa veya azsa SS'te gösterdiğim haritalarda da Dpi ve Sens için kendine özgü ayarlamalar yap.

-Config Generator ✮ CS2 GEN: Burada Fov ayarını ve Crosshair'ını ayarlayabilirsin ki bu da his açısından baya önemli her ne kadar Dpi ve Sens kadar olmasa da.

-Aim Botz - Aim Training (CS2): Bu haritayı yediden yetmişe herkes kullanıyor. Norma bir kullanıcıdan tut, Pro ve Pro arenadaki oyunculara kadar. Burada aiminin temposunu test etmen gerek aslında. O ayarı harita içinde bulman lazım ama bulamazsan yazarsın tekrar bana. Bu hız yükseldikçe iyi ayar çekmişsin demektir zaten.

-Aim_Rush / Aim training map: Belki en zor aim antreman haritası olabilir. Karşına 1'den fazla bot çıkıyor ama bunlarda kolay botlar değil onlara karşı antreman yaparakta kendine göre Dpi ve Sens oranı seçebilirsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_66.png
    Screenshot_66.png
    40,7 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_65.png
    Screenshot_65.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_64.png
    Screenshot_64.png
    40,7 KB · Görüntüleme: 16

Technopat Haberler

Yeni konular