CS2 FPS'i 130-160 seviyesinden 50'ye düşüyor

Pek sanmam hocam FPS 50'lerde iken sıcaklık dereceleri gayet iyiydi.

Bu fotoğrafı oyunda 50 FPS aldığım zaman çekmiştim hocam.
Acaba ekran kartınız neden sadece %28 ini kullanıyor cpu verilerini de atabilirmisiniz ?

Benim kart AMD ben pek NVIDIA bilmiyorum hocam ama bizde oyundayken bakabiliyoruz sizde bakılıyorsa bakar mısınız?

Lobidemi yoksa maçtamı bu FPS.
Alt+tab atıldığında cs arka planda çalışmaya devam edecektir fakat acaba ekran kartı neden bu kadar az çalışıyor.

Normal bir şekilde CS 2 oynarken FPS'im 130-160 arası geziniyor, bazen 170'e çıkıyor bazen ise 120'lere düşebiliyor. Ama genellikle 6-7 el sonra bir anda 50 FPS'lere düşüyor. Bazı maçlarda bu 50 FPS 2-3 el sonra yine düzeliyor, sonra yine 50 FPS'lere düşüyor.

Böyle bir drop hiç normal değil biraz araştırmam lazım.

Acaba ekran kartınız neden sadece %28 ini kullanıyor cpu verilerini de atabilirmisiniz ?

Alt+tab atıldığında cs arka planda çalışmaya devam edecektir fakat acaba ekran kartı neden bu kadar az çalışıyor.
WhatsApp Görsel 2025-11-23 saat 19.49.45_e783b602.jpg

Oynadığınız haritaya göre de değişir hocam FPS train de mi oynadınız 50 FPS aldığınız el.

Hayır hocam tüm maplerde.

Maçtaki verilerse bunlar sorun muhtemelen işlemciden kaynaklanıyor acaba neden o kadar verimsiz çalışıyor sadece %7 ve bilgisayarınız neden 7 gündür açık? Kapatıp açın.

7 gündür açık değilki.

Maçtaki verilerse bunlar sorun muhtemelen işlemciden kaynaklanıyor acaba neden o kadar verimsiz çalışıyor sadece %7 ve bilgisayarınız neden 7 gündür açık? Kapatıp açın.

Haklı 7 gündür işlemci neden çalışıyorr.

Hayır hocam tüm maplerde.

7 gündür açık değilki.

İşlemci 7 gündür açık gözüküyor.

Shift tuşuna basılı tut öyle kapat aç çok büyük ihtimal düzelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı