CS2 gece 3'te çıkıyor mu?

10.yılına özel CS:GO 21 Ağustos'ta çıkmıştı çoğu kaynak öyle diyor. Nedeni betada hala çok fazla eksik var bayağı bir map yok bende 15 Temmuz'da çıkmasını istiyorum fakat zor gibi duruyor.
Söylentiler 14 Haziran diyordu noldu şimdi 21 Ağustos'a mı kaydı? Net bir şey diyemeyiz sadece bekleyip göreceğiz CS2 ne zaman çıkacak konuları saçma artık.

21 Ağustosta çıkacak bence. Çünkü daha diğer mapleri görmedik tamamlandı mı tamamlanmadı mı belli değil. Birde optimizasyonu sıkıntı yapar şimdi çıkarsa.

Cem uzan a hapis vermek için bu ülkenin yarısını hapse tıkmaları lazım, zira adamın çeaş-kepezine devlet gücüyle zorla el koydular. Bankasını batırıp bankadaki insanların parasını ödeyeceğiz bahanesiyle (ki ödemediler) tüm mal varlığına el koydular. İnsan zihni çok komplex bir yapıya sahip o yüzden haklıyı-haksızı, suçluyu-suçsuzu ayırmak ciddi bilgi ve kapasite gerektirir tabii en önemlisi tamamen objektif olacaksın ve daha önemlisi çıkar yüzünden zihniyet bozukluğu yaşamamalısın.
Ben aslında o cümleyi yıllandıkça kalıplaşan bir jargon olduğu için kullandım, olayın arkaplanını bilmiyordum. Anlattığınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı