Çözüldü CS2 seçkinde normaldeki gibi hile çok fazla çıkıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
CS2 seçkinde normali gibi hile her 2 maçta 3 geliyor mu?

Bu arada bir sorum daha olacak: FACEIT oynamak istiyorum ama TPM 2.0 istiyor ve ne olduğu adına bir bilgim yok. O konuda da bilgi verirseniz iyi olabilir.

Trust factorun yuksekse 5 maçta 1 legit hileci geliyor o kadar o kadar fazla değil ama FACEIT oynaman daha iyi TPM 2.0 çözümü için BIOS ayarlarından sanallaştırmayı kapat bir arkadaş böyle çözmüş.
Premier'de 20K civarlarında takılıyorum güncel olarak. Sık sık rakibin madalya sayısını, CSStats istatistiklerini detaylıca inceleyen biriyim. Rakip oyuncular sağlam vuruyorsa hemen CSStats profiline bakıyorum, FACEIT 10 level, 2-2.5K elo falan çıkıyor örneğin. Yani bu adamın hile olma ihtimali yok denecek kadar az. (Parayı basıp DMA hile kullanıyorsa onu bilemem, onu da kullananlar bir elin parmağını geçmez zaten maliyetinden dolayı.)

Yani artık güven faktörüm mü yüksek, 16 madalyam olduğundan dolayı karşıma benzer rakipler geldiğinden midir bilmiyorum ancak özellikle Premier Sezon 2'de “bu kesin hiledir” diyebileceğim rakip sayısı en fazla 3-5 tanedir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı