niye la bende aynısını yaptım ak ya. bi açıklama falanmı varmı öyleGelmez.
niye la bende aynısını yaptım ak ya. bi açıklama falanmı varmı öyleGelmez.
Niye la bende aynısını yaptım ak ya. Bir açıklama falan mı var mı öyle.
Hocam bende çok istiyordum ve geldi fakat biraz hayal kırıklığına uğradım. Çok fazla drop var ve ayarları en yüksekten yükseğe çekseniz bile piksel piksel oluyor. Şu an ki hali CS:GO'dan kötü bence. Tam sürüm çıktığında ancak oynanabilir olacaktır.Seckin hesabim var. Rekabetci rankim da acik her aksam en az 1-2 Mac atiyorum. 650 saatim de var ama bana da gelmedi. Ama deneyimlemek isterdim.
Hocam bende çok istiyordum ve geldi fakat biraz hayal kırıklığına uğradım. Çok fazla drop var ve ayarları en yüksekten yükseğe çekseniz bile piksel piksel oluyor. Şu an ki hali CS:GO'dan kötü bence. Tam sürüm çıktığında ancak oynanabilir olacaktır.
Dün dediğim gibi, bugün davetim geldi. Yalandan bilgilerle bir şeyler bilmeye çalışanlara itibar etmeyin. Ayrıyetten ekleme yapıyorum aynı gün içinde gelen arkadaşlarımda olmuşÖyle bir açıklama gelmedi öncelikle. Rekabetçi yoldaş rankım açık, Prime hesabım var ve bana da gelmedi. Belki birkaç gün sonra, oyun daha çıkmadan davet geleceğini düşünüyorum yavaş yavaş.
2 win sınırı var 5 günde rankı alabiliyoruz o zamana kadar kapalı beta davetleri biter herhalde.Rekabetçi rankı alınca hala geliyor kasıp alabilirsiniz
Seçkin hesabım var rekabetçi rankım açık değil ama yoldaş açık, seçkin olanlara geldi deniyor. Bana neden gelmedi?
arka arkaya 1 uzun 1 kısa maç atınca rank atladım ben rank atlayabilyorsanız geliyor yani2 win sınırı var 5 günde rankı alabiliyoruz o zamana kadar kapalı beta davetleri biter herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.