CS2 girildiğinde bilgisayar yeniden başlıyor

mertz93

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar iyi sosyaller.

CS2'ye girdiğimde normalden daha yavaş ve yüklenme ekranı dona dona geliyor oyuna girdiğimde ise 2 3 saniye açık kalıp bana G-Sync seçim ekranını verip tıkladıktan sonra bilgisayar otomatik yeniden başlıyor.

Oyun dosyalarını doğruladım CS2'yi silip tekrar yükledim ancak değişen hiçbir şey olmadı bu sorun sadece CS2 de oluyor bilgisayarda LoL, Forza 4, War Thunder rahatlıkla bilgisayar kapanmadan oynayabiliyorum ama CS2 oynayamıyorum sorunun kaynağı ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha iyi anlamanız için video gerekirse video atabilirim.

CS2 oynarken ekran kartı sıcaklığına bakar mısın? Bende de benzer durum vardı ekran karti fanini açınca düzeldi.

Hocam oyuna girdiğim gibi attığı için FPS değerlerini sıcaklıkları alamıyorum ama işlemci anlık olarak sadece CS2 açık olmasına rağmen %100 kullanıyor. PSU'dan şüphelendim OCCT testi yaptım bilgisayar otomatik restart yedi sorun PSU'da anladım ancak neden sadece CS2'de oluyor bunu anlamadım CS2'ye nazaran Forza, War Thunder gibi oyunlarda PC restart yemiyor sadece CS2 de restart yiyor. 1 hafta öncesine kadar bu saçma sorun yoktu bir anda ne oldu anlamadım.

Alt tab basa basa alabildiğim en sağlıklı değerleri aşağıda fotoğraf olarak bırakıyorum

Dosya Ekleri

• 20250517_220340.jpg
    20250517_220340.jpg
    186,5 KB · Görüntüleme: 13
  • 20250517_220249.jpg
    20250517_220249.jpg
    158,1 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı