CS2 grafik ayarları nasıl olmalı?

Kralinyo00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 / RYZEN 5 5600
Grafikleri en düşüğe alınca ekran kartı kullanılmadığından FPS düşüyor. Grafikleri en yükseğe alınca FPS 100-130 arası geziyor. Sabit 180 FPS almanın yolu yok mu? Ekran kartı kullanımını artırıp, işlemci kullanımını nasıl düşürebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Msaa düşürmeyi dene.

Yazmıştım ama moderatör arkadaşlarımız sağ olsun silmişler. RTX 4060 ve R5 5600, RAM 2X8.

Hocam keskinleştirmeyi 8X MSAA yapıp eşyönsüz süzmeyi 16 X fidelity süper çözünürlüğü devre dışı en yüksek kalite yapıp dener misin diğer ayarlar en düşükte olsun özellikle shader ve gölge ayarları

Yazmıştım ama moderatör arkadaşlarımız sağ olsun silmişler. RTX 4060 ve R5 5600, RAM 2x8.
Hocam, sisteminize göre aldığınız FPS değerleri çok düşük. Ayar fark etmeksizin en az 250 FPS almanız gerekiyor. Sisteminizi oyun oynamak için tam anlamıyla optimize edip gerekli ayarları yaptınız mı?

Hocam, sisteminize göre aldığınız FPS değerleri çok düşük. Ayar fark etmeksizin en az 250 FPS almanız gerekiyor. Sisteminizi oyun oynamak için tam anlamıyla optimize edip gerekli ayarları yaptınız mı?

Hocam bu durum sadece CS'de oluyor. Valorant'ta 400+, RDR'de 70-80 FPS alıyorum.

Hocam keskinleştirmeyi 8X MSAA yapıp eşyönsüz süzmeyi 16 X fidelity süper çözünürlüğü devre dışı en yüksek kalite yapıp dener misin diğer ayarlar en düşükte olsun özellikle shader ve gölge ayarları.

Bir nebze düzeldi teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı