CS2 güncel olarak nasıl?

• Konuyu başlatan 296822
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 683
En son oynadığımda özellikle AMD ekran kartlarında sorun çıkartıyordu. Alt+tab atınca oyun çöküyordu. Ama sorunun CS 2 kaynaklı değil AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bende de var o sorun hocam ne zaman düzelir acep ne zaman Valve güncelleme ile çözer merak ediyorum kaç güncelleme geldi geçti halen düzeltmedi.

Son düzenleme:
Selam. CS2 kurmayı düşünüyorum. Güncel durum itibarıyla oyun genel hatlarıyla nasıl? Optimizasyonu nasıl? CS:GO'ya göre çok mu kötü? CS:GO'da 8GB RAM ile 720p'de ortalama 100-120 FPS alıyordum.
Ruhsal sağlığını düşünüyorsan kesinlikle bu oyuna bulaşma derim çünkü çok toksik tip var oyunda,boş boş konuşanlar mı dersin,maçı tiye almayanlarmı dersin,durduk yere ana bacı sövenlermi dersin ohooo eğer oyunu kurup oynarsan bu dediklerimi hatırla

En son oynadığımda özellikle AMD ekran kartlarında sorun çıkartıyordu. Alt+tab atınca oyun çöküyordu. Ama sorunun CS 2 kaynaklı değil AMD kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
RX 5700 var ve bende de arada dediğin gibi oluyor, kesinlikle AMD ile alakalı bir sorun.

Ruhsal sağlığını düşünüyorsan kesinlikle bu oyuna bulaşma derim çünkü çok toksik tip var oyunda,boş boş konuşanlar mı dersin,maçı tiye almayanlarmı dersin,durduk yere ana bacı sövenlermi dersin ohooo eğer oyunu kurup oynarsan bu dediklerimi hatırla
Bu tipler önceden de vardı ama CS2'ye geçtikten sonra derece sıralamasından mı bilmiyorum daha da artmış sanki. Hem suçlular hem de bir şey demeye gelmiyor çok kırılganlar 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı