CS2 hala hile dolu

ZesuN

Hectopat
Yer
Berlin
Yıl olmuş bilmem kaç oyun çıkalı yıllar oldu, hala şu oyunda Valve hileyi bitirmiyor. Ya girdiğim her 3 maçın birinde muhakkak hile var. Sırf sadece kasa düşsün de para biriktireyim diye oynuyorum resmen😀.şu oyunun gerçekten pazarı ve geçmişi olmasa beş para etmez durumda. CS 2 çıkarttılar ilk çıktığında optimizasyon ölü haldeydi. Hileye yeni sistem getireceğiz dediler orası ayrı fiyasko. Rank sistemi bana göre saçmalıktan ibaret sıralama nedir Allah aşkına. Mis gibi rankları anlıyorduk işte 10 yıllık rank sisteminin içine etmenin bir anlamı yoktu. Sözde e sporcu olabilmenin önünü açıyormuşta bilmem ne (üst sıralamaların hepsinde hile var 😀😀.). Şu oyun bana göre artık oynanmaması gerekiyor yoksa Valve bu oyunu düzeltmez. Para aktığı sürece pek dokunmayı düşünmüyor kendileri. CS hakkında sizin görüşleriniz nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl olmuş bilmem kaç oyun çıkalı yıllar oldu, hala şu oyunda Valve hileyi bitirmiyor. Ya girdiğim her 3 maçın birinde muhakkak hile var. Sırf sadece kasa düşsün de para biriktireyim diye oynuyorum resmen😀.şu oyunun gerçekten pazarı ve geçmişi olmasa beş para etmez durumda. CS 2 çıkarttılar ilk çıktığında optimizasyon ölü haldeydi. Hileye yeni sistem getireceğiz dediler orası ayrı fiyasko. Rank sistemi bana göre saçmalıktan ibaret sıralama nedir Allah aşkına. Mis gibi rankları anlıyorduk işte 10 yıllık rank sisteminin içine etmenin bir anlamı yoktu. Sözde e sporcu olabilmenin önünü açıyormuşta bilmem ne (üst sıralamaların hepsinde hile var 😀😀.). Şu oyun bana göre artık oynanmaması gerekiyor yoksa Valve bu oyunu düzeltmez. Para aktığı sürece pek dokunmayı düşünmüyor kendileri. CS hakkında sizin görüşleriniz nasıl?
Oyunun pazarı o kadar büyüdü ki artık CS'den gelir elde etmek için update getirmelerine gerek yok. Skinlerden zaten inanılmaz bir gelir elde ediyor Valve. CS2 şu anki haliyle (maalesef) e-sporcu değilsen veya FACEIT'ten vs. gelir elde etmiyorsan oynanmayacak halde. CS2'nin durumunu CS:GO ile karşılaştırıp CS:GO'da da böyleydi diyen bi kafa var bir de. En azından o zamanlar oyunda böyle bir skin pazarı, e-sporu yoktu da oyuncu çekmek için "gerçek" güncellemeler yapıyorlardı, skin güncellemeleri değil.

Düşünmeyi bırakalı çok oldu. Böyle kabullenip devam ediyoruz.
Oynanacak bir hali yok ki düşünelim.Çöp oldu gitti iyice.

Oyunun pazarı o kadar büyüdü ki artık CS'den gelir elde etmek için Update getirmelerine gerek yok. Skinlerden zaten inanılmaz bir gelir elde ediyor Valve. CS2 şu anki haliyle (maalesef) e-sporcu değilsen veya FACEIT'ten vs. gelir elde etmiyorsan oynanmayacak halde. CS2'nin durumunu CS:GO ile karşılaştırıp CS:GO'da da böyleydi diyen bir kafa var bir de. En azından o zamanlar oyunda böyle bir skin pazarı, e-sporu yoktu da oyuncu çekmek için "gerçek" güncellemeler yapıyorlardı, skin güncellemeleri değil.

Şu an bitik durumda zaten. Ne rank kasılabiliyor ne de can sıkıntısından yoldaş girilebiliyor. Tamam çok güzel FACEIT var ama koskoca CS'nin oynanabilmesi için üçüncü parti yazılım mı gerek yani? Kimse kusura bakmasın önceden ağır CS tayfasındaydım fakat Valorant iğrenç kitlesine rağmen deler geçer.

Son düzenleme:
Kesinlikle CS2 sahipleri,hilecilerden ortak para alıyor. Bunun başka açıklaması olamaz. Counter Strike gibi köklü bir oyunun bu halde olması üzücü. Face it bile nerelere geldi,açıkcası yapmak istemiyorlar.
Hadi hileciler var. Cs go ne kadar da güzeldi,gidip bide CS 2 ile oyunu bozdular. Baştan aşağı mantık hatası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı