4k eloda hile gelmesi çok zor. Her maçı kazanan adam neden 4k elo olsun?Bugün gene maçıma hile geldi adam belli ede ede oynuyor.
Bu arada yan hesabımda seçkin oynuyorum 4 k elo orada bile hile geliyor ana hesabım 10 k
4K eloda hile gelmesi çok zor. Her maçı kazanan adam neden 4K elo olsun?
@thelavuk hileyi yapan adam yazılımcı. Yazılımcı-veri-istatistik?
Geliyor her maç geliyor demiyorum ama wallhack açanlar geliyor aimbot görmedim 4K eloda.
Bu adamda temiz değil mi dostum sana göre sana göre zaten kimse hile değil biz bilmiyoruz @batubk
@thelavuk hileyi yapan adam yazılımcı. Yazılımcı-veri-istatistik?
Oynama o zaman hocam. Her hile geldiği zamanda buraya mesaj atmak zorunda değilsin.Bugün 10 klık adam geldi adam mevlana açıp 13_0 yaptı ben bu hilecileri Steam desteğe atıyorum hiç mesajıma bile bakmıolar.
Bende toplamda 5 hesap var dostlar birisi 20 k diğeri 10 k dieri 10 k dieri 5 k dieride 4K bu eloların hepsinde hile var.
Vaclive sistemide bozuk 1 kere şahit oldum oda bizim takımdakı eleman beleş dandik bir hile açarken ban yedi maç iptal oldu.
Tekrardan mevlana geldi çok iyi oyun ya![]()
Yorumuma neden bu kadar çok emoji atılıyor. Başındaki V-Valorant yazmamdan sonraki 3 noktadan bunun bir şaka olduğu belli. Hem şaka olmasa bile bu doğru bir şey. Oyun düzgün değilse alternatif oyunlara geçilmesi lazım.V-Valorant'a geç...
Oynama o zaman hocam. Her hile geldiği zamanda buraya mesaj atmak zorunda değilsin.
FACEIT geçebilirsin mesela bu senin için iyi olur. Resmi sunucuları sevmiyor gibisin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.