CS2 hesabıyla nasıl bir Valorant hesabı takas edilir?

ByPlankton

Hectopat
Daha fazla  
CS2 skin önerisi:
Valorant hesabıma çok yüklü paralar harcadım. Valorant'tan sıkıldım CS2 oynamaya başladım. Ve CS2 envanter dizmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. İçindeki önemli olan skinleri saymam gerekirse şu şekilde.
RGX classic.
Oni shorty.
İyon frenzy.
Gaia ghost.
Yağmacı sheriff.
RGX sheriff.
Kaosun başlangıcı Stinger.
İyon spectre.
İyon bucky.
Fatih judge.
Protokol bulldog.
Yağmacı Guardian.
Afet Phantom.
Yağmacı Vandal.
İyon Vandal.
Oni Vandal.
Gaia Marshall.
RGX outlaw.
Ejder operatör.
İyon Operatör.
İyon ares.
Yağmacı Odin.
Vct lock in merhamet bıçak.
İyon karambit.
RGX karambit.
Sürat canavarı kılıcı.
Miyav seti.
Ve daha sayamadığım bir sürü Battle Pass skinleri mevcuttur. Hesabım ağzına kadar doludur elmas rankındadır ve mainlemeliktir. Bütün ajanlar açıktır. İlk sahibiyim. Satıp CS2 envanteri dizmeyi düşünüyorum veya direkt takaslamayı düşünüyorum. Bu konuya dayalı bir yardım istiyorum. Hangi skinleri tercih etmeliyim gibi. Yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
CS2 skin önerisi:
Valorant hesabıma çok yüklü paralar harcadım. Valorant'tan sıkıldım CS2 oynamaya başladım. Ve CS2 envanter dizmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. İçindeki önemli olan skinleri saymam gerekirse şu şekilde.
RGX classic.
Oni shorty.
İyon frenzy.
Gaia ghost.
Yağmacı sheriff.
RGX sheriff.
İyon spectre.
İyon bucky.
Fatih judge.
Protokol bulldog.
Yağmacı Guardian.
Afet Phantom.
Yağmacı Vandal.
İyon Vandal.
Oni Vandal.
Gaia Marshall.
RGX outlaw.
Ejder operatör.
İyon Operatör.
İyon ares.
Yağmacı Odin.
İyon karambit.
RGX karambit.
Sürat canavarı kılıcı.
Miyav seti.
Ve daha sayamadığım bir sürü Battle Pass skinleri mevcuttur. Hesabım ağzına kadar doludur elmas rankındadır ve mainlemeliktir. Bütün ajanlar açıktır. İlk sahibiyim. Satıp CS2 envanteri dizmeyi düşünüyorum veya direkt takaslamayı düşünüyorum. Bu konuya dayalı bir yardım istiyorum. Hangi skinleri tercih etmeliyim gibi. Yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler.
Valorant skin veya hesap fiyatlarına dair hiçbir şey bilmiyorum. Yaklaşık fiyat söylerseniz skin önermeyi deneyebilirim.

CS2 skin önerisi:
RGX classic.
Oni shorty.
İyon frenzy.
Gaia ghost.
Yağmacı sheriff.
RGX sheriff.
İyon spectre.
İyon bucky.
Fatih judge.
Protokol bulldog.
Yağmacı Guardian.
Afet Phantom.
Yağmacı Vandal.
İyon Vandal.
Oni Vandal.
Gaia Marshall.
RGX outlaw.
Ejder operatör.
İyon Operatör.
İyon ares.
Yağmacı Odin.
İyon karambit.
RGX karambit.
Sürat canavarı kılıcı.
Miyav seti.
Hesap takaslamayın hocam. Dolandırıcılık riski yüksek. Geri alınabilir steam hesapları. Hesabınıza yazık olur.

Valorant skin veya hesap fiyatlarına dair hiçbir şey bilmiyorum. Yaklaşık fiyat söylerseniz skin önermeyi deneyebilirim.

15000 liraya satmayı düşünüyorum. Eldiven, karakter, (ucuz bıçaklardan olabilir) ve renkli silahlar seviyorum. Genel olarak dizmek istiyorum envanterimi her şeyiyle.

Hesap takaslamayın. Valorant hesabınızı satın, skin alın daha iyi olur. Steam hesapları hemen geri alınabiliyor.

Hocam Steam hesabıyla almayacağım skinleri. Sadece skin takası yapmayı düşünüyorum pazar üzerinden. Değerli yorumun için yine de teşekkür ederim.

Hesap takaslamayın hocam. Dolandırıcılık riski yüksek. Geri alınabilir Steam hesapları. Hesabınıza yazık olur.

Tam olarak hesap takası değil de ben hesabı karşımdaki kişiye verip o kişinin bana pazar üzerinden benim Steam hesabıma skin göndermesi olarak söylemiştim. Yine de değerli yorumunuz için teşekkürler.

15000 liraya satmayı düşünüyorum. Eldiven, karakter, (ucuz bıçaklardan olabilir) ve renkli silahlar seviyorum. Genel olarak dizmek istiyorum envanterimi her şeyiyle.

Hocam Steam hesabıyla almayacağım skinleri. Sadece skin takası yapmayı düşünüyorum pazar üzerinden. Değerli yorumun için yine de teşekkür ederim.

Tam olarak hesap takası değil de ben hesabı karşımdaki kişiye verip o kişinin bana pazar üzerinden benim Steam hesabıma skin göndermesi olarak söylemiştim. Yine de değerli yorumunuz için teşekkürler.

Ne demek rica ederim. Ama karşıdakinin siz hesabı verdikten sonra engeli basması çok olası. Dikkat edin iyi sosyaller. :)

Acaba nerede Steam hesabı almayın demişim? Takasmalayın diye belirtmişim. Yazmadan önce ne yazıldığı okuyun, sonra yorum yapın.
Bu şekil cevap vermen komik gözüküyor onu söyleyeyim. Ne demek istediğim çok açık.

Hocam bıçağa yaklaşık 200$ bütçe ayırdığınız senaryoda
AK47 için Nightwish, Headshot, The Empress veya Neon Rider
M4A1-S Chantico's Fire, Player Two, Hyper Beast
AWP için Chromatic Aberration, Containment Breach, Neo-Noir veya Wild-fire
USP-S için Neo-Noir, Printstream, Kill Confirmed veya Monster Mashup
Glock için Bullet Queen, Neo-Noir, Vogue
Desert Eagle için Printstream, Ocean Drive, Code Red

alınabilir. Yazarken fiyat hesabı yapmadım ancak renkli diyebileceğimiz skinler bunlar var.

Bu şekil cevap vermen komik gözüküyor onu söyleyeyim. Ne demek istediğim çok açık.

Hocam bıçağa yaklaşık 200$ bütçe ayırdığınız senaryoda.
AK-47 için nightwish, headshot, the empress veya neon rider.
M4A1-S chantico's fire, Player two, Hyper Beast.
AWP için chromatic aberration, containment Breach, Neo-noir veya wild-fire
USP-S için Neo-noir, printstream, kill confirmed veya Monster mashup.
Glock için bullet queen, Neo-noir, vogue.
Desert Eagle için printstream, ocean Drive, code red.

Alınabilir. Yazarken fiyat hesabı yapmadım ancak renkli diyebileceğimiz skinler bunlar var.

Hepsine tek tek bakıyorum şimdi çok teşekkür ederim varsa daha önerin yazabilirsin. Benim için önemli olan görünüş. Pahalı olmasına gerek yok yani öyle bir arayışım yok. Ben bu 15000 TL bütçe ile hem eldiven hem karakter hem bıçak hem de full envanter silah dizebilir miyim bu yazdıkların ile?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı