ByPlankton
Hectopat
Daha fazla
CS2 skin önerisi:
Valorant hesabıma çok yüklü paralar harcadım. Valorant'tan sıkıldım CS2 oynamaya başladım. Ve CS2 envanter dizmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. İçindeki önemli olan skinleri saymam gerekirse şu şekilde.
RGX classic.
Oni shorty.
İyon frenzy.
Gaia ghost.
Yağmacı sheriff.
RGX sheriff.
Kaosun başlangıcı Stinger.
İyon spectre.
İyon bucky.
Fatih judge.
Protokol bulldog.
Yağmacı Guardian.
Afet Phantom.
Yağmacı Vandal.
İyon Vandal.
Oni Vandal.
Gaia Marshall.
RGX outlaw.
Ejder operatör.
İyon Operatör.
İyon ares.
Yağmacı Odin.
Vct lock in merhamet bıçak.
İyon karambit.
RGX karambit.
Sürat canavarı kılıcı.
Miyav seti.
Ve daha sayamadığım bir sürü Battle Pass skinleri mevcuttur. Hesabım ağzına kadar doludur elmas rankındadır ve mainlemeliktir. Bütün ajanlar açıktır. İlk sahibiyim. Satıp CS2 envanteri dizmeyi düşünüyorum veya direkt takaslamayı düşünüyorum. Bu konuya dayalı bir yardım istiyorum. Hangi skinleri tercih etmeliyim gibi. Yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler.
Valorant hesabıma çok yüklü paralar harcadım. Valorant'tan sıkıldım CS2 oynamaya başladım. Ve CS2 envanter dizmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. İçindeki önemli olan skinleri saymam gerekirse şu şekilde.
RGX classic.
Oni shorty.
İyon frenzy.
Gaia ghost.
Yağmacı sheriff.
RGX sheriff.
Kaosun başlangıcı Stinger.
İyon spectre.
İyon bucky.
Fatih judge.
Protokol bulldog.
Yağmacı Guardian.
Afet Phantom.
Yağmacı Vandal.
İyon Vandal.
Oni Vandal.
Gaia Marshall.
RGX outlaw.
Ejder operatör.
İyon Operatör.
İyon ares.
Yağmacı Odin.
Vct lock in merhamet bıçak.
İyon karambit.
RGX karambit.
Sürat canavarı kılıcı.
Miyav seti.
Ve daha sayamadığım bir sürü Battle Pass skinleri mevcuttur. Hesabım ağzına kadar doludur elmas rankındadır ve mainlemeliktir. Bütün ajanlar açıktır. İlk sahibiyim. Satıp CS2 envanteri dizmeyi düşünüyorum veya direkt takaslamayı düşünüyorum. Bu konuya dayalı bir yardım istiyorum. Hangi skinleri tercih etmeliyim gibi. Yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler.
Son düzenleme: