CS2 hile olunmadığı halde ban atıldı

Sakano

Centipat
CS2 yoldaş girmiştim seçkinim var. Takım arkadaşım hile geldi 3-4 el Full HS öldürdü emin olunca artık adamı öldümeye calıstım tam sıkıyordum direkt ban yedim. Normal Premier'de toxicler beni öldürürüp ban yemiyorlar hem de birkaç kez yapıp ben daha ilk defa adamı öldüremeden ban yedim. Ve karşı rakip adamın hile oldugunu, önceden de karşılarına geldiginisöylediler. Bu nasıl adalet kendimi zor tutuyorum. Çözüm var mıdır desteğe falan yazabilir miyim sizce?

Takım arkadaşlarına çok hasar verirsen veya öldürürsen ban yersin zaten. Ne kadar süreliğine yedin?
Çok yemedim 7 gün fakat benim canımı sıkan normal derecelide adam beni öldürüyor takım arkadaşım awp yi vermedim diye bir şey olmuyor. Ben adamı öldüremeden ban yiyorum. Önceden de hiç ban yememiştim hiç yasaklanmam yoktu.

Çok yemedim 7 gün, fakat benim canımı sıkan normal derecelide adam beni öldürüyor takım arkadaşım AWP'yi vermedim diye bir şey olmuyor. Ben adamı öldüremeden ban yiyorum. Önceden de hiç ban yememiştim hiç yasaklanmam yoktu.

7 gün yediysen sık sık bunu yapıyorsun. 30 dakika, 2 saat, 24 saat barajlarını aşmışsın. Yanlışa yanlışla karşılık verme. Takım arkadaşın hileciyse rapor et, oyunbozanlık yapıyorlarsa oyunbozanlıktan raporla. Zaten senin yediğin banın hile ile alakası yok, oyunda olan bir şey bu. Takım arkadaşlarını öldürmene gerek yok ban yemek için, sık sık hasar verirsen de ban yersin.

7 gün yediysen sık sık bunu yapıyorsun. 30 dakika, 2 saat, 24 saat barajlarını aşmışsın. Yanlışa yanlışla karşılık verme. Takım arkadaşın hileciyse rapor et, oyunbozanlık yapıyorlarsa oyunbozanlıktan raporla. Zaten senin yediğin banın hile ile alakası yok, oyunda olan bir şey bu. Takım arkadaşlarını öldürmene gerek yok ban yemek için, sık sık hasar verirsen de ban yersin.

Kanka hiç yemedim zaten yeseydim kabul ederdim "önceden de yapmıstım bu ban normal" derdim.
Yanlısa yanlısla karsılık verme derken de adamın hilesine adamı öldürerek karsılık vermek pek öyle bir şey değil ya. Ve dediğim gibi takım arkadaslarıma hasar veren bir oyuncu değilim. Ha bir de rapor etmenin de hiçbir ise yaramadıgını sen de biliyorsun.

Kanka hiç yemedim, zaten yeseydim kabul ederdim "Önceden de yapmıstım bu ban normal" derdim.
Yanlışa yanlısla karsılık verme derken de adamın hilesine adamı öldürerek karsılık vermek pek öyle bir şey değil ya. Ve dediğim gibi takım arkadaslarıma hasar veren bir oyuncu değilim. Ha bir de rapor etmenin de hiçbir ise yaramadıgını sen de biliyorsun.

İlk seferde 7 gün vermez, dediğim gibi ondan önce kısa süre içinde 30 dakika, 2 saat ve 24 saat barajlarını aşman lazım. Bunu ben demiyorum, resmi Steam makalesinde yazıyor:

Takım arkadaşın hileci denk geldiyse onu öldürerek veya hasar vererek kendince adaleti sağlamaya çalışma işte, ya diğer takım arkadaşlarınla anlaşıp atın adamı ya da bir şey yapma raporlamanın da işe yaramadığını düşünüyorsan.

Ayrıca takım arkadaşlarına hasar vermediysen nasıl ban yiyorsun? Oyun durduk yere mi ban attı sana?

İlk seferde 7 gün vermez, dediğim gibi ondan önce kısa süre içinde 30 dakika, 2 saat ve 24 saat barajlarını aşman lazım. Bunu ben demiyorum, resmi Steam makalesinde yazıyor:

Takım arkadaşın hileci denk geldiyse onu öldürerek veya hasar vererek kendince adaleti sağlamaya çalışma işte, ya diğer takım arkadaşlarınla anlaşıp atın adamı ya da bir şey yapma raporlamanın da işe yaramadığını düşünüyorsan.

Ayrıca takım arkadaşlarına hasar vermediysen nasıl ban yiyorsun? Oyun durduk yere mi ban attı sana?
1. yoldaş yazmısım yani baska takıp arkadasım yok.
2. takım arkadaslarıma hasar veren bir oyuncu değilim yazmısım. Bunun anlamı daha onceden böyle bir sey yapmadım ve ban yemedim demek. Hileciye sıktım tabiki. Bunun yüzünden ban yedim.
3. Resmi steam makalesi hicbir sey ifade etmez. Valvenin oyuncularını ne kadar umursadıgı zaten herkes biliyor. Makaleye yazdıgını okudum. Fakat valve olunca hic güven vermiyor.

Ve neden valveyi bu kadar savunmak istiyorsun merak ediyorum. Bi ara o hileci sen miydin acaba diye bile düşündüm .d
Bak gercekten yaptıgım iyi bir sey değil fakat benim isyan ettigim şey ben daha once hiç ban yemedim hakettiğim 30dk idi. İsyanım bu.

Valve'i falan savunduğum yok. Kurallar belli, yazılanlar belli. Amacım seni tarafsız bir şekilde bilgilendirmek. Takım arkadaşına çok fazla hasar vermek, öldürmek belirli bir bekleme süresi verilmesiyle sonuçlanır. Valve takıma hileci gelince öldürebilirsiniz, bekleme süresi vermeyiz demiyor. Hilecinin kullandığı hile VAC tarafından tespit edilip hileci ban yiyene kadar normal ve temiz oyuncu sayılıyor sisteme göre.

Bak gerçekten yaptığım iyi bir şey değil fakat benim isyan ettiğim şey ben daha önce hiç ban yemedim, hak ettiğim 30 dakikaydı. İsyanım bu.

Bunun hakkında böyle bir yazı mevcut, yine attığım makalede yazıyor:

''Counter-Strike bekleme sürelerine itiraz edilemez ve bunlar Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya kısaltılamaz.

Eğer otomatik bir şekilde belirlenen ve uygulanan bir bekletme süresi veya yasaklamanın hatalı olduğuna karar verilirse, bu yasaklama veya bekletme süresi sunucularımız tarafından otomatik bir şekilde geri alınacaktır.''

Yani Steam desteğe yazman fayda etmeyecektir, hatalı ise otomatik geri alınacağını belirtmişler bekleme süresinin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı