CS2 hileleri neden bitmiyor?

Pickaroon

Hectopat
Bu ezgobal yıllardır var ve bitmiyor.
Bu nasıl olabilir Valve yıllardı bir yazılıma nasıl önlem almıyor da yüzde yüz VAC yememe garantisi verebiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ezgobal yıllardır var ve bitmiyor.
Bu nasıl olabilir Valve yıllardı bir yazılıma nasıl önlem almıyor da yüzde yüz VAC yememe garantisi verebiliyor?

Olay şuna dayalı adamlar adamakıllı bir anti hile sistemi senelerdir yapmıyorlar ve hile yapması çok basit oluyor Valorant'a baktığın zaman adamlar Vanguard yapıyor ve kernel seviyesinde çalışan bir hile koruması ama VAC öyle çalışmıyor ve CS'de hileciler kolay kolay yakalanamıyor burada tüm suç Valve'ın senelerdir CS oyuncuları bu durumdan muzdarip 2014'ten beri oynuyorum bir tane adamakıllı önlem hatırlamıyorum.

@Murat Can Şimşek, her oyunda hileler olur. O konuda haklısınız fakat Valve'ın hileleri bitirmek için attığı somut bir adım yok. Örneğin LoL'e her ne kadar geç olsa da Vanguard sistemi getirildi fakat VAC sisteminin bir faydası var mı? Söyleyeyim, yok. Banlanan tekrardan oyunu satın alıp tekrardan oyunu oynayabiliyor. Böyle de hileler bitmez ve VAC sistemine takılmayan hileler yapabildiklerine göre demek ki somut adımlar atılmıyor demektir.

@Murat Can Şimşek, her oyunda hileler olur. O konuda haklısınız fakat Valve'ın hileleri bitirmek için attığı somut bir adım yok. Örneğin LoL'e her ne kadar geç olsa da Vanguard sistemi getirildi fakat VAC sisteminin bir faydası var mı? Söyleyeyim, yok. Banlanan tekrardan oyunu satın alıp tekrardan oyunu oynayabiliyor. Böyle de hileler bitmez ve VAC sistemine takılmayan hileler yapabildiklerine göre demek ki somut adımlar atılmıyor demektir.
Aslında atıyorlar VAC Live üzerinde çalışıyorlar fakat yetersiz, bugün FaceIT bile hileleri engelleyebiliyorsa bir şekilde ve Valve bunu yapamıyorsa bu çok komik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı