CS2 için klavye ve mouse önerisi

Bütçe
5500

Gurk2n

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Klavye için 3 - 3.5k, mouse için 1.5 2K bütçem var. Kablosuz olmasını istiyorum ama ayrıyeten kablo takıp kullanılabilir de olur. Beyaz tonlarında bakıyorum. Klavye olarak şunu gördüm bir, sizin de önerilerinize açığım. Beyaz, büyük mouse pad da önerebilirsiniz.

Veya

Mouse pad için bütçe belirlediniz mi?

Veya.

Mouse pad için bütçe belirlediniz mi?

1 k civarı. Bu fiyata başka muadiller var mıdır eşit kalitedelerde, seçenek olarak.

Merhaba. Klavye için 3 - 3.5k, mouse için 1.5 2K bütçem var. Kablosuz olmasını istiyorum ama ayrıyeten kablo takıp kullanılabilir de olur. Beyaz tonlarında bakıyorum. Klavye olarak şunu gördüm bir, sizin de önerilerinize açığım. Beyaz, büyük mouse pad da önerebilirsiniz.

5.5 bütçesinde Leviathan V4 ve F87 Pro gelir. Mouse için daha fazla bütçe ayırmak bence daha mantıklı. CS2 hatırladığım kadarıyla zaten manyetik özelliklerine izin vermiyor.

Cs2 de snap tap kullandığın an oyundan atıyor. Sadece Cs için alacaksan bunu düşünerek al. Bir de klavye ve mouse de Wraith dan almanı önermem garanti süresi çok uzun, ürünleri genelde bozuk çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı