CS2 için kulaklık önerisi

Bütçe
10000 TL

gladioaze

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. Azerbaycan'da yaşıyorum (burada alacağım için belirtiyorum) ve oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Sene 2025 olduğu için kablolu ve kablosuz kulaklıklar arasında hiss edilecek gecikme ve ses kalitesi farkı olmayacağını düşünyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Ama eğer böyleyse tabii ki kablosuz kulaklık almak isterim Önceliğim CS2-de her türlü iyi ses kasmak. Kafa yapım büyük olduğu için uzun süreli kullanımda kulak ağrısı ve aşırı terleme yapmayan, rahat ve malzeme kalitesi iyi bir kulaklık arıyorum. Konuyu açmadan önce HyperX Cloud 2, Cloud 3 ve bazı Razer, Logitech modellerini bayağı araştırdım (yerli ve yabancı forumlarda) ama araştırınca uzun süredir HyperX'i Kingston değil de HP ürettiği sebebiyle malzeme, ses kalitesi ve yazılımının yetersiz olduğunu, Cloud 3-ün Cloud 2-ye göre düşük sesli ve ses kasmak için uygun olmadığını duydum. Cloud 2-nin bile artık eski Kingston sürümüne göre çok kötü olduğunu yazmış birçok kişi. Razer ve Logitech modelleri hakkında da çok fazla kötü yorumlar gördüğüm için seçim yapmam çok zor oldu. Kulaklığı CS2 harici hiçbir şeyde kullanmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçeniz ne kadar?

Bütçeniz ne kadar?
En üste yazmış 10k diye.
Bunu öneririm. Çok iyi ses kasarsın.

Hocam Azerbaycan'da alacağınız için orada fiyatlar nasıl olur bilmiyorum.
Eğer SteelSeries düşünürsen şunu bil ki Sonar (yazılımı) aşırı kötü çalışıyor ve her güncellemede bozuluyor. Sonar kapalı kullanınca da efektik olmuyor uğraştırıyor. Ama SteelSeries Arctis Nova 7 iyi bir model. Corsair HS80 Max hiç kullanmadım ancak bayağı iyi yorumları var araştırılarak alınabilir iCUE yazılımı da iyi çalışıyor. Ancak şu anda aktif olarak Razer BlackShark V2 Pro kullanıyorum ve kesinlikle öneriyorum. Ses kalitesi çok farklı bir yerde, aşırı ergonomik, mikrofon kalitesi çok iyi, pad kalitesi iyi kumaş pad olmasına rağmen gürültüyü iyi engelliyor. Ayrıca Synaps uygulaması çok iyi çalışıyor. Komple özellikle olarak BlackShark ile piyasada pek rekabet edebilecek kulaklık olduğunu düşünmüyorum.

Görmemişim bende de Arctis 7 var gayet iyi.
bunu burada bulamaya bilirim, baktım diğer bazı modelleri var ama bu model sadece bir mağazada var onlarında stoku olmaya bilir

Açıkçası steelseries marka olarak hep önerilsede burada bulmam biraz zor ola bilir. Razer bulmam daha rahat. Bu modeli araştırmıştım ama cs2 gibi oyunlarda performansı ne kadar iyi olur denemedim hiç. Siz cs2 oynuyormusunuz bu kulaklıkla ? ses kasma ve ses kalitesi konusunda nasıl ?

Razer bulmam daha rahat. Bu modeli araştırmıştım ama CS2 gibi oyunlarda performansı ne kadar iyi olur denemedim hiç. Siz CS2 oynuyor musunuz bu kulaklıkla? Ses kasma ve ses kalitesi konusunda nasıl?

Hocam ses kasma konusunda kesinlikle çok iyi. Zaten her oyuna özel ekolayzer modu seçebiliyorsun (hazır ayarlar ile geliyor kendin de yapabilirsin) veya düz Gaming modu ile de oynayabilirsin. Ben genelde Gaming modu ile kullanıyorum değiştirmekle uğraşmıyorum veya unutuyorum ona rağmen arkadaşlarımın duymadığı en ufak sesleri bile duyabiliyorum. Ses kasmanın en sıkıntı olduğu oyunlar bana göre Warzone, PUBG, BF gibi oyunlar ve onlarda bile kusursuz duyuyorum sesleri.

Ayrıyeten diğer modellerde durum nasıl bilmiyorum. Ancak BlackShark V2 Pro modeli şarj konusunda da bayağı iyi. 70 saat (+5, -5) civarında götürüyor.

Peki kafa yapısı büyük olan biri için uygun mu ? gevşeklik konusunda yani uzun süreli kullanımda (mesela 3-4 saat) kulak ağrısı yapar mı ? birde kaç aydır kullanıyorsunuz ve sizce hyperx cloud kablosuzlardan daha mı iyi bu kulaklık ?

Birde başka konularda v2 proda menteşe sorunu olduğunu söylemişler. Öyle birşey varmı ?

Son düzenleme:
Hocam ergonomik olarak bayağı iyi ancak ilk zamanlarda (2-3 gün) Kafada hafif sıkma yaptı onu söyleyebilirim ancak sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım. Kulaklık hafif bir kulaklık olduğundan uzun kullanımda da sorun yaratmıyor. İşim gereği 8 saat bilgisayar başındayım ve ekstra oyun oynamak için de oturuyorum gün içerisinde herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Birde başka konularda v2 proda menteşe sorunu olduğunu söylemişler. Öyle birşey varmı ?
Hocam gevşetme-sıkma yerleri biraz ince olduğundan darbelerde vs sorun yaşamış olabilir kullanıcılar ancak menteşe ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. 1 yıla yakındır kullanıyorum.

Dilersen önerdiğim diğer kulaklıklar ile birlikte YouTube inceleme videolarını da izleyebilirsin. Veya bir mağazaya gidip deneyerek birinci gözle de karar verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…