gladioaze
Hectopat
Daha fazla
Merhaba iyi günler. Azerbaycan'da yaşıyorum (burada alacağım için belirtiyorum) ve oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Sene 2025 olduğu için kablolu ve kablosuz kulaklıklar arasında hiss edilecek gecikme ve ses kalitesi farkı olmayacağını düşünyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Ama eğer böyleyse tabii ki kablosuz kulaklık almak isterim Önceliğim CS2-de her türlü iyi ses kasmak. Kafa yapım büyük olduğu için uzun süreli kullanımda kulak ağrısı ve aşırı terleme yapmayan, rahat ve malzeme kalitesi iyi bir kulaklık arıyorum. Konuyu açmadan önce HyperX Cloud 2, Cloud 3 ve bazı Razer, Logitech modellerini bayağı araştırdım (yerli ve yabancı forumlarda) ama araştırınca uzun süredir HyperX'i Kingston değil de HP ürettiği sebebiyle malzeme, ses kalitesi ve yazılımının yetersiz olduğunu, Cloud 3-ün Cloud 2-ye göre düşük sesli ve ses kasmak için uygun olmadığını duydum. Cloud 2-nin bile artık eski Kingston sürümüne göre çok kötü olduğunu yazmış birçok kişi. Razer ve Logitech modelleri hakkında da çok fazla kötü yorumlar gördüğüm için seçim yapmam çok zor oldu. Kulaklığı CS2 harici hiçbir şeyde kullanmayacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: