CS2 için RTX 4070'in yanına işlemci önerisi

7500F yeterli olur hocam. İleride 4K olayı filan düşünürsen yatırım olsun dersen 9800x3D olur. Aldığın işlemcinin karşılığını almak adına.

Ya hocam CS2 için alacağım oyunu oynuyorum FPS 250'lerden 60'a kadar düşüyor 7500F bu sorunumu çözer mi acaba her ayarı denemişimdir.

Ya hocam CS2 için alacağım oyunu oynuyorum FPS 250'lerden 60'a kadar düşüyor 7500F bu sorunumu çözer mi acaba her ayarı denemişimdir.

Güzel işlemci olduğunu biliyorum ama FPS garantisi veremem. Şöyle hani oynamadığım bir oyun kullanmadığım işlemci canlı olarak kullansaydım tamam derdim. 7500F kullanan bir arkadaş yazarsa daha garantör bir cevap olur. Ben evet dersem sana ezber cevap vermiş olurum.

Hocam youtube'a sistem bilginizi ve işlemcinizi cs2 test olarak yazın sonuçlar çıkar zaten.
Ve 7500f CS2 için gayet yeterli fps'i verecektir çünkü 5600 bile düşük ayarlarda 400 veriyor hocam 3060 ile.

Hocam YouTube'a sistem bilginizi ve işlemcinizi CS2 test olarak yazın sonuçlar çıkar zaten.
Ve 7500F CS2 için gayet yeterli FPS'i verecektir çünkü 5600 bile düşük ayarlarda 400 veriyor hocam 3060 ile.

Hocam yazdım ama doğru düzgün video bulamadım benim sistemde düşük ayarlarda bile o kadar vermiyor ama yüksek ayarlarda 300 görsem de bazen stabil değil veya stabiliteyi geçtim 60'a düşmesi normal değil.

Hocam yazdım ama doğru düzgün video bulamadım benim sistemde düşük ayarlarda bile o kadar vermiyor ama yüksek ayarlarda 300 görsem de bazen stabil değil veya stabiliteyi geçtim 60'a düşmesi normal değil.
Nasıl hocam ya, yeni çıkan maplar'de basit eğlence oynuyorsanız o doğaldır fakat rekabetçide mirage'de bu fps'leri alıyorsanız doğal değil.

Yüksek ve çok yüksek duruma göre değiştiriyorum fakat hep aynı oyunun tam ortasında yapıyor genelde ne diye konu açacağım bilmiyorum.
Youtube'a cs2 ayar diye yazıp bakın hocam düşük ayarlarda deneyin baktınız olmadı, burada konu aç kısmından oyunlardan cs üzerinden konunuzu açın ve sorununuzu belirtin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı