Steam CS2 itemleri gönderilen kişi hesabına erişemiyor

Lithel

Decapat
Daha fazla  
Tüm itemlerimi arkadaşıma gönderdim oynaması için fakat o artık hesabına erişemiyor ve içlerinde eldiven var ve şu an arkadaşımın hesabında. Ne yapmam lazım? Sizce alabilir miyim itemleri? (Steam'e yazdım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabul edildi fakat arkadaşıma gitmedi.

1 aydır girmiyor. Neyse alamasak bile yapacak bişey yok gerçeği kabullenmek lazım.

Ben bayadır oynamıyordum hileler yüzünden valoranta geçtim. Arkadaşım çok güvendiğim biri o oynasın diye attım fakat hesapa erişemiyormuş.

Hesaba erişemeden nasıl onayladı ?
Bu arada arkadaşların dediği doğru, karşı taraf hesaba erişemiyorsa kabul edemez. Eğer takas onaylanmış ise arkadaşınız sizi kandırıyor. Kabul etmediyse sen takas tekliflerimden takası iptal et.

Bu arada arkadaşların dediği doğru, karşı taraf hesaba erişemiyorsa kabul edemez. Eğer takas onaylanmış ise arkadaşınız sizi kandırıyor. Kabul etmediyse sen takas tekliflerimden takası iptal et.
Bakın arkadaşımın telefonunda steam yok yani ordan kabul edemez ben telefondan kabul ettim o giriş yaparken fakat giremediğini gösterdi zaten beni dolandırıcak bir arkadaş değil emin olun.

Kabul edildi fakat arkadaşıma gitmedi.

1 aydır girmiyor. Neyse alamasak bile yapacak bir şey yok gerçeği kabullenmek lazım.

Ben bayağıdır oynamıyordum hileler yüzünden Valorant'a geçtim. Arkadaşım çok güvendiğim biri o oynasın diye attım fakat hesaba erişemiyormuş.

Kabul ettiyse erişebiliyor olması lazım nasıl oldu o?

Bakın arkadaşımın telefonunda steam yok yani ordan kabul edemez ben telefondan kabul ettim o giriş yaparken fakat giremediğini gösterdi zaten beni dolandırıcak bir arkadaş değil emin olun.
Arkadaşım takası kabul etmediyse zaten takas askıda kalmıştır. Steama gir ve takas tekliflerinden takası iptal et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı