CS2 kadar leş ötesi bir oyun yok

• Konuyu başlatan 494138
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 995

494138

Hectopat
Çeşit çeşit hatalarla karşılaştım ama bu kadarına da pes artık. Monitörüm 240 Hz olmasına rağmen ayarlara girince 239 Hz olarak ayarlayabiliyorum en fazla. Oynamayın oynattırmayın, bunu görünce canıma tak etti ve oyunu bıraktım. Olmamış bu oyun.

cs2.jpg

Valla kanka ya 239hz büyük fark yani 240hz ve 239 arasındaki fark uçurum.
Bende öyle işte normalde monit 60hz ama çözünürlük düşünde 75hz oluyor falan oynuyom.

Oyunun olmamış bir oyun olduğu ve kötü olduğu çoğu halinden belli zaten... Sıfırdan yeni bir CS yapılmalıydı. (Bu düşüncem yeni değil, birkaç yıldır var.) Oyundaki telsiz mesajları bile aynı.
Ayrıca bir sitede okudum, CS2'deki map'lar 3'e ayrılıyormuş: Eski map'ler, elden geçirilmiş map'ler ve Source 2 ile yapılmış yeni map'ler. Yanlışım varsa düzeltin, ben yaklaşık olarak böyle okudum.

Linux Mint kullanıyorum. CS2 ana menüsünde işlemci ve ekran kartım yoğun çalışıp ısınıyor, maçtayken böyle bir şey olmuyor.

Son düzenleme:
Çeşit çeşit hatalarla karşılaştım ama bu kadarına da pes artık. Monitörüm 240 Hz olmasına rağmen ayarlara girince 239 Hz olarak ayarlayabiliyorum en fazla. Oynamayın oynattırmayın, bunu görünce canıma tak etti ve oyunu bıraktım. Olmamış bu oyun.

Eki Görüntüle 1965554
Yaşadığı "sorun" monitörün ve Windows arası iletişimden kaynaklanan, muhtemelen 239,9hz olan monitörünün windows taradından 240 csnin ise değeri muhtemelen int olarak alıp 239 göstermesi.
Merak etme bozukluk yok, normali bu hatta.

Yaşadığı "sorun" monitörün ve Windows arası iletişimden kaynaklanan, muhtemelen 239,9hz olan monitörünün windows taradından 240 csnin ise değeri muhtemelen int olarak alıp 239 göstermesi.
Merak etme bozukluk yok, normali bu hatta.
İyi de neden seçenekler kısmında sınırsız FPS yok? Benim de 144 Hz monitörüm var, oyunun ekran ayarları kısmından en fazla 144 Hz seçebiliyorum.

İyi de neden seçenekler kısmında sınırsız FPS yok? Benim de 144 Hz monitörüm var, oyunun ekran ayarları kısmından en fazla 144 Hz seçebiliyorum.
O FPS değil ki hocam, ekran kartınız görüntüyü ona göre panele 144Hz modunda çalış diyor.
Monitördeki Hz değerinin artıp azalmasıyla aynı şey fakat yazılımsal.
FPS değeriniz etkilenmiyor.

Eki Görüntüle 1965562

Şöyle gösterelim de şimdiden. Ben kurban gidiyordum çünkü az kalsın.
Öeeeeeeh

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı