CS2 major pickemler doğru sayılır mı?

223126

Kilopat
Bildiğiniz gibi 3-0 / 0-3 ve turdan çıkacaklar kısımları var ve takımları buraya koyuyoruz. Aklıma bir soru takıldı ve ilk defa bilet alacağım.
3-0 yaparak diyelim ki Eternal fire geçti fakat ben onları 3-0 yerine koymadımda altta bulunan turu atlayanlar kısmına koydum.
Bu pickem doğru mu sayılıyor şimdi?

Evet. Sonuçta 3-0 olunca turu geçmiş oluyor. Ama Eternal Fire için 3-0 kısmından puan alamazsın.

Hocam Eternal fire turu geçse bile 3-0 yapmadığı için tahmininiz yanlış sayılacaktır ef için 3-0 yapar demek biraz riskli bir karar bence tur atlayanlar kısmına koyun. Bu arada ilk defa yapıyorum dediğiniz için bir taktik vereyim ben böyle yapıyorum çünkü atıyorum faze vb. takımlara 3-0 yapar demek yerine Faze'i direk tur atlayanlar kısmına koyun 3-0 kısmına da 0-3 yapmayacağını ama aynı zamanda tur da atlamayacağını düşündüğünüz bir takım koyun 1-3 veya 2-3 gibi riske atmayın çünkü mesela Faze'in tur atlayacağı kesin ama 3-0 yapar mı bilemeyiz 3-1 ile de çıkabilir bu durumda tahmin yanlış çıkar ben öyle yapıyorum bazı yayıncılar da bu taktiği kullanıyor garantiye almış oluyorsun ama tabii ki size bağlı bu da bir pick em taktiği biraz karışık oldu anlamadıysaniz bir daha anlatabilirim anlaşılır şekilde.

Hocam Eternal fire turu geçse bile 3-0 yapmadığı için tahmininiz yanlış sayılacaktır ef için 3-0 yapar demek biraz riskli bir karar bence tur atlayanlar kısmına koyun. Bu arada ilk defa yapıyorum dediğiniz için bir taktik vereyim ben böyle yapıyorum çünkü atıyorum faze vb. takımlara 3-0 yapar demek yerine Faze'i direk tur atlayanlar kısmına koyun 3-0 kısmına da 0-3 yapmayacağını ama aynı zamanda tur da atlamayacağını düşündüğünüz bir takım koyun 1-3 veya 2-3 gibi riske atmayın çünkü mesela Faze'in tur atlayacağı kesin ama 3-0 yapar mı bilemeyiz 3-1 ile de çıkabilir bu durumda tahmin yanlış çıkar ben öyle yapıyorum bazı yayıncılar da bu taktiği kullanıyor garantiye almış oluyorsun ama tabii ki size bağlı bu da bir pick em taktiği biraz karışık oldu anlamadıysaniz bir daha anlatabilirim anlaşılır şekilde.
Konudan bağımsız fakat sizce kaç dolar olur bilet?

Bende öyle yapacağım zaten hocam. En mantıklısı o şekilde.3-0 ve 0-3 tutturmak zor hele ki böyle yeni isimlerin olduğu bir turnuvada ve oyunda. Benim ilk biletim ama onun dışında aslında bir kaç yıldır tüm turnuvaları izliyorum eski csciyim.d
İlk defa alacağım için karışık geldi pickem kısmı. Bana kalırsa Cloud9 bile geçemeyebilir veya en azından 3-0 yapamayabilir .En son olan Blast springshowdownda baya kötülerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı