Ben alacağım, eğer rozet takıntın varsa alHiç daha önce böyle bir şey almadım. Kazanç sağlayıp sağlamadığını da bilmediğim için rozet için alınır mı yoksa operasyonu mu beklemeliyim?
Eki Görüntüle 2361837
Kazanç kısa vadede sağlamaz. Kendi parasını çıkartır ama doğru tahminler yaparsanız.Hiç daha önce böyle bir şey almadım. Kazanç sağlayıp sağlamadığını da bilmediğim için rozet için alınır mı yoksa operasyonu mu beklemeliyim?
Eki Görüntüle 2361837
Jeton aldım, açılış tahminlerini yaptım. Hatıra kutusu alabiliyor muyum? Maçları izlemem mi gerek nasıl oluyor sistem bilmediğim için soruyorum.Kazanç kısa vadede sağlamaz. Kendi parasını çıkartır ama doğru tahminler yaparsanız.
Rozeti hangisinde veriyor? $9,99 olan mı yoksa $17.99 olan mı?Ben alacağım, eğer rozet takıntın varsa alGönül isterdi ki Eternal Fire da görelim ama malesef olmadı
![]()
Aslında kasalarımı operasyon için bekletiyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum. Bu yılın başlarında gelme olasılığı var mı onu da bilmiyorum.Kazanç mantığıyla alınacak bir şey hiç değil majör pass. Daha çok hatıra olarak jetonu için alıyor çoğu kişi.
İkisi de veriyor. Pahalı olanda yanında token de geliyor tokenler ile hatıra paketi alabiliyorsunuz.Rozeti hangisinde veriyor? $9,99 olan mı yoksa $17.99 olan mı?
Aslında kasalarımı operasyon için bekletiyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum. Bu yılın başlarında gelme olasılığı var mı onu da bilmiyorum.
Maçlar oynanacak ondan sonra aşamalar tamamlanacak, tamamlanan aşamalardan sonra sana token verilecek ve istediğin bir maçın hatıra paketini alacaksın. İstersen direkt ilk aşama bittiği gibi bir hatıra paketi alabilir veya hepsi tamamlanınca üçünü beraber alabilirsin. Maçın hangi takımlar arasında olduğu fiyatı etkilemiyor.Jeton aldım, açılış tahminlerini yaptım. Hatıra kutusu alabiliyor muyum? Maçları izlemem mi gerek nasıl oluyor sistem bilmediğim için soruyorum.
Daha önceden hiç almadığım için nasıl işliyor ne işe yarar bilmiyorum. Düşük olanı alıp geçsem bir şey kaybeder miyim?İkisi de veriyor. Pahalı olanda yanında token de geliyor tokenler ile hatıra paketi alabiliyorsunuz.
3 Token daha fazla veriyor.Daha önceden hiç almadığım için nasıl işliyor ne işe yarar bilmiyorum. Düşük olanı alıp geçsem bir şey kaybeder miyim?
Ben 10 dolar olanı aldım, maçları izlememe gerek yok yani sonradan jeton ile alabilirim. Maç seçimlerini pimpcs2 yaptığı gibi yaptım.3 Token daha fazla veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.