İnceleme CS2 Nasıl Olmuş?

Yenilik yok mu? Adamlar ne getirsin daha 2012'de çıkmış oyuna her şeyi getirdiler. Herkes 64 tick 128 tick muhabbeti yaparken adamlar ikisini de geçtiler yeni teknoloji kullandılar. Bunlar yenilik değil mi?
Dün CS maçı girdim her yer kapkaranlık oyun hiç sarmadı bu videolardan sonra.

Hocam 128 tick oyunu çağın gerisi olmaktan kurtaran bir şey olmuş sadece. Benim istediklerim çağın ilerisinde yenilikler smoke gibi. Dediğim gibi bu yeni bir oyun değil ve bir güncelleme için yeterli. Ayrıca dahası da gelecek.

3050 ile 75 FPS mi damn :/

3050M hocam. GTX 1650S gücünde bir kart.

Hocam biz de deneyebiliyor muyuz?

Sızdırılmış versiyonu indirebilirsiniz. Ben öyle denedim.

Nereden indirebiliriz? Aradım ama bulamadım.

Hocam burada paylaşmam sakıncalı olabilir. Şöyle söyleyeyim, r/gamingleaksandrumours subreddittindeki CS2 hakkında bir konuda bir Twitter linki var. Oradan bulabilirsiniz.

@İnsann hocam buldunuz mu?

Technopat düzeltme sağ olsun pinglememişim. @insann

Son düzenleme:
CS havası kalmamış gibi duruyor hocam daha çok Call of Duty gibi bir hissiyatı var, tickrate güncellemesine lafım yok tabii ki.

Bombalar biraz değişmiş smoke güzel olmuş bir de arayüz değişmiş oyunun parlaklığı artmış tick mevzusuda iyi olmuş.

Pek bir yenilik olduğunu düşünmüyorum ayrıca söylenen kadar da bir şey yok bir de hatırlatırım bu oyunun problemi antin kuntin grafikler cart curt değil hile sistemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı