CS2 Nasıl olmuş?

Ben giremiyorum bu sorunu yaşayan var mı?
Hocam girmeyin zaten çok sorun yaşayan var sanırım çok şikayet gelince düzeltmeler yapıyorlar özellikle optimizasyon ve ani FPS düşüşünden dolayı bayağı da şikayet gelmiş oyun sorunlu belli ki, yahu arkadaş bu betayı kimler test etti vurdum duymaz kişiler mi test etti acaba kimse bildirmez mi sorunları nasıl iştir bu pes doğrusu az kalsın benim çöp bilgisayarımı bozacaktı CS2 bende CS:GO'ya geri döndüm yazık cidden.

Dust 2 giremedim. Harita seçiyoruz Dust 2 yok. Dust 2 veledi olarak böyle devam ederse CS'yi bırakırım. 😂
Hocam ben zaten çoktan bıraktım az kalsın PC mi bozacaktı yahu bu betayı kimler test etti vurdum duymaz kişiler mi test etti. optimizasyon zaten ölü. ani FPS düşüşü yüzünden kimse oyundan zevk alamadı çöp pcleri geçtim son sistemlerde bile ani FPS düşüşü kasma donma takılma yüzünden herkes pes etti. ilerleyen hata raporunda umarım optimizasyondan bahsederler veya kendileri düşünüp çözerler çünkü CS:GO en çok çöp PC'si olanlar oynuyordu sizde FPS düşüşü oldu mu?

Hocam ben zaten çoktan bıraktım az kalsın PC mi bozacaktı yahu bu betayı kimler test etti vurdum duymaz kişiler mi test etti. Optimizasyon zaten ölü. Ani FPS düşüşü yüzünden kimse oyundan zevk alamadı çöp pcleri geçtim son sistemlerde bile ani FPS düşüşü kasma donma takılma yüzünden herkes pes etti. İlerleyen hata raporunda umarım optimizasyondan bahsederler veya kendileri düşünüp çözerler çünkü CS:GO en çok çöp PC'si olanlar oynuyordu sizde FPS düşüşü oldu mu?

GTX 1050 2 GB ile oynadım 3 el falan attım hiç bir sorun hissetmedim.

Benim yerime de oyna kanka yılbaşında evdeyim beraber oynarız :D
Lan interneti nasil buldun askerlikte arayip sordugun da yok .d

Hocam Allah aşkına bu oyunu kim test etti test ederken kimse FPS ani düşüşünü optimizasyon yokluğunu bildirmedi mi? Oyun FPS ani düşüşü yüzünden donma kasma takılma yüzünden az daha PC mi bozacakti CS2'de umarım performansa daha çok çökerlerde başka birinin bilgisayarına bir şey olmaz insan betada olsa zaten onlinemızın yarısını çöp PC'ler oynuyor deyip hiç mi optimizasyon ve performansa önem vermez ben optimizasyon ve FPS ani düşüş bozulma takılma donmalar dışında çok beğendim.
Hocam belki senin pc'de sikinti olabilir emin degilim ama su ana kadar hic drop yasamadim Ping haric.

Hocam ben zaten çoktan bıraktım az kalsın PC mi bozacaktı yahu bu betayı kimler test etti vurdum duymaz kişiler mi test etti. optimizasyon zaten ölü. ani FPS düşüşü yüzünden kimse oyundan zevk alamadı çöp pcleri geçtim son sistemlerde bile ani FPS düşüşü kasma donma takılma yüzünden herkes pes etti. ilerleyen hata raporunda umarım optimizasyondan bahsederler veya kendileri düşünüp çözerler çünkü CS:GO en çok çöp PC'si olanlar oynuyordu sizde FPS düşüşü oldu mu?
Oyun henüz çıkmadı ve sen de bir deneyimleyicisin. Karşılaştığınız problemleri ve bugları bildirerek düzeltilmesi için geri bildirim sunabilirsin. Oyunlardaki beta mantığını anlamadan yapmış olduğunuz yorumlar kusura bakmazsanız bana komik geliyor.

CS 2'yi nedense CS:GO'yu ciddiye aldığım kadar ciddiye alamıyorum yani tryhard oynayamıyorum oyunda o kadar gereksiz ve boş etken varki dikkat düşürür derecede adamı göremiyorsun. Betada olduğunu ben de biliyorum ancak şu an oyun böyleyse bende böyle eleştiririm.

Lan interneti nasıl buldun askerlikte arayip sordugun da yok. D

Kanka Kıbrıs hattım var dakika hakkı sıkıntı o yüzden arayamıyorum, kendi telefonum kargoda, gelsin internet alınca arayacağım. Akdoğan askeri gazinosunda muhasebeciyim kanka PC'de internet var :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı