CS2 nasıl rank atlanır?

korkusuzz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Dust 2'de 18 maç kazandım hala Silver 1'im. Rho genellikle 75 - 85 arası. Anlamadım gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Dust 2'de 18 maç kazandım hala Silver 1'im. Rho genellikle 75 - 85 arası. Anlamadım gitti.

Çok şans işi bir durum. Art arda kazanma oranın yüksekse ve iyi vuruyorsan 2-3 maçta böyle ilerlerse artarsın. Farklı harita ile pek alakası yok bu durumun. Rekabetçi modunda sürekli rank atlatmıyor. Seçkin ve yoldaşa göre.

Çok şans işi bir durum. Art arda kazanma oranın yüksekse ve iyi vuruyorsan 2-3 maçta böyle ilerlerse artarsın. Farklı harita ile pek alakası yok bu durumun. Rekabetçi modunda sürekli rank atlatmıyor. Seçkin ve yoldaşa göre.
Knk zamanında ben dust2 full oynuyodum aynı rankda kalıyodum map değişince artmaya başladı vurma konusunda 25 civarı vuruyorum genellikle

Kanka zamanında ben Dust 2 full oynuyordum aynı rankda kalıyordum map değişince artmaya başladı vurma konusunda 25 civarı vuruyorum genellikle

Sürekli Inferno oynayan birisiyim rekabetçi modunda. Seçkin rankım 15e yakın. Yoldaşta ise Usta Muhafız 2 ile Seçkin Muhafız arasında git gel yapıyorum. Fakat şöyle diyeyim. Rekbatçi modunda rankım Nova 2 Diğer modların aksine rekabetçi modunda rank atlamak çoğu moddan daha zor. Harita size öyle denk gelmiş. Rank atlamak için winrate yüksek olması gerekiyor. Bunu da çok oynayarak yükseltebilirsiniz. Başka çare yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı