CS2 neden Valorant'tan daha iyi?

Hayır, Valorant CS2'den daha iyi. CS2'nin daha iyi olduğunu söyleyenler, genellikle oyunun klasik hissiyatını ve stratejik derinliğini seviyorlar. Ancak, Valorant'ın sunduğu farklı ajan yetenekleri, daha hızlı tempolu oyun yapısı ve yenilikçi oyun mekaniği de onu çok eğlenceli ve dinamik kılıyor. Valorant, daha genç ve modern bir deneyim sunuyor, sürekli güncelleniyor ve daha geniş bir karakter çeşitliliği sunuyor.
Bak "neden daha eğlenceli" demedik, matematiksel olarak neden daha iyi olduğunu anlattım. Deasert Eagle havalı durabilir ama konforsuzdur, gidip Glock-18 vesaire kullanırsın.

İkisi de berbat oyun.
"CS iyi" demedim. Sadece daha iyi olduğunu anlattım.

Açıkçası Valorant'ı gömmedim. Kıyaslama yaptım, cidden tavrına girme. Kıyaslamanın ne olduğunu biliyorsundur.

Belli oluyor. İki oyunun da çöp olduğu ve genel fikrimi belirttim siz okumadan yorum yapmamayı öğrenmelisiniz. CS gitsin ilk önce Hitbox sorunlarını, subtick sorununu, movement tutarsızlığını, merminin delaylı gitmesini, FPS sorununu, hileci sorunlarını düzeltsin sonra dersiniz CS2 Valorant'tan daha iyi. Yine söylüyorum, bana göre iki oyun da çöp ve bunu 2 oyunu da üst ranklarda oynamış biri olarak söylüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak "neden daha eğlenceli" demedik, matematiksel olarak neden daha iyi olduğunu anlattım. Deasert Eagle havalı durabilir ama konforsuzdur, gidip Glock-18 vesaire kullanırsın.

"CS iyi" demedim. Sadece daha iyi olduğunu anlattım.
Glock-18 ne zaman Deagle dan daha iyi oldu? Çift Beretta bile bence daha iyi.

Belli oluyor. İki oyunun da çöp olduğu ve genel fikrimi belirttim siz okumadan yorum yapmamayı öğrenmelisiniz. CS gitsin ilk önce hitbox sorunlarını, subtick sorununu, movement tutarsızlığını, merminin delaylı gitmesini, FPS sorununu, hileci sorunlarını düzeltsin sonra dersiniz CS2 Valorant'tan daha iyi. Yine söylüyorum, bana göre iki oyun da çöp ve bunu 2 oyunu da üst ranklarda oynamış biri olarak söylüyorum.

Kardeşim, öncelikle mekanik olarak kıyasladım. Oyunun hataları adı üstünde hata olduğu için dahil değil.

GLOCK-18 ne zaman Deagle'dan daha iyi oldu? Çift beretta bile bence daha iyi.

Konunun bununla alakası yok.

Cidden siz saçmalıyorsunuz. Amacınız sinirlendirmek, başka bir şey değil. Fikirleriniz bile yok. Sadece sinir

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen kardeşim, öncelikle mekanik olarak kıyasladım. Oyunun hataları adı üstünde hata olduğu için dahil değil.

İlk öncelikle kardeşin değilim. Bir oyunu oyun yapan şey sizin dedikleriniz değildir her oyunun kendi tarzı var. CS2 sorun kaynayan bir oyun ve bu da oyuncuyu kötü etkiliyor. CS teknik anlamda rezalet bir durumda. CS'yi veya Valorant'ı savunduğum yok. Sadece senin gözün kör bir şekilde CS'yi savunmanı eleştiriyorum.

Valorant oynayan arkadaşlarım var ben 1-2 kere girmiştim ve oynanış tarzı olsun grafikleri olsun hiç benlik değil. Pubg ve Pubg Mobile gibi biri daha gerçekçi diğerinde uçan halılar falan oyunu bir noktada bozuyor. Valorant'ı da benzer sebeplerden sevmiyorum. Türkçe seslendirmelerin olması Valorant'ı öne çıkarıyor ama benim görüşüm CS 2'nin yerini hiçbir zaman alamaz. CS 1.6 olsun CS:GO olsun insanlarda bağ oluşturdu. İkisinin de kitlesi ayrı.

Karşılaştırmak neden mantıksız? Sadece tasarım sorunlarından bahsettim.
Karşılaştırman mantıksız bunun sebebi ikisi tamam fps türü oyun ama sence bir bak iki oyuna da benzer gözüküyorlar mı? Fiziki,grafik,karakterler,silahlar,skinler. FPS Türü diye Crysis ile CS'Yide karşılaştıralım o zaman. Tamam CS Valorant karşılaştırabilir ama senin yaptığın gibi değil, zırh delme falan ne kanka valorant sence onları karşılayacak bir realistik vadediyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı