Konunun amacı kıyaslama/karşılaştırma yapmak. Bir şey değiştirmediğinin farkındayım.Konunun amacı nedir? Karşılaştırma yapmanız bir şeyi değiştirmez.
Konunun amacı kıyaslama/karşılaştırma yapmak. Bir şey değiştirmediğinin farkındayım.Konunun amacı nedir? Karşılaştırma yapmanız bir şeyi değiştirmez.
Bak "neden daha eğlenceli" demedik, matematiksel olarak neden daha iyi olduğunu anlattım. Deasert Eagle havalı durabilir ama konforsuzdur, gidip Glock-18 vesaire kullanırsın.Hayır, Valorant CS2'den daha iyi. CS2'nin daha iyi olduğunu söyleyenler, genellikle oyunun klasik hissiyatını ve stratejik derinliğini seviyorlar. Ancak, Valorant'ın sunduğu farklı ajan yetenekleri, daha hızlı tempolu oyun yapısı ve yenilikçi oyun mekaniği de onu çok eğlenceli ve dinamik kılıyor. Valorant, daha genç ve modern bir deneyim sunuyor, sürekli güncelleniyor ve daha geniş bir karakter çeşitliliği sunuyor.
"CS iyi" demedim. Sadece daha iyi olduğunu anlattım.İkisi de berbat oyun.
Açıkçası Valorant'ı gömmedim. Kıyaslama yaptım, cidden tavrına girme. Kıyaslamanın ne olduğunu biliyorsundur.
Glock-18 ne zaman Deagle dan daha iyi oldu? Çift Beretta bile bence daha iyi.Bak "neden daha eğlenceli" demedik, matematiksel olarak neden daha iyi olduğunu anlattım. Deasert Eagle havalı durabilir ama konforsuzdur, gidip Glock-18 vesaire kullanırsın.
"CS iyi" demedim. Sadece daha iyi olduğunu anlattım.
Belli oluyor. İki oyunun da çöp olduğu ve genel fikrimi belirttim siz okumadan yorum yapmamayı öğrenmelisiniz. CS gitsin ilk önce hitbox sorunlarını, subtick sorununu, movement tutarsızlığını, merminin delaylı gitmesini, FPS sorununu, hileci sorunlarını düzeltsin sonra dersiniz CS2 Valorant'tan daha iyi. Yine söylüyorum, bana göre iki oyun da çöp ve bunu 2 oyunu da üst ranklarda oynamış biri olarak söylüyorum.
GLOCK-18 ne zaman Deagle'dan daha iyi oldu? Çift beretta bile bence daha iyi.
Lütfen kardeşim, öncelikle mekanik olarak kıyasladım. Oyunun hataları adı üstünde hata olduğu için dahil değil.
Karşılaştırman mantıksız bunun sebebi ikisi tamam fps türü oyun ama sence bir bak iki oyuna da benzer gözüküyorlar mı? Fiziki,grafik,karakterler,silahlar,skinler. FPS Türü diye Crysis ile CS'Yide karşılaştıralım o zaman. Tamam CS Valorant karşılaştırabilir ama senin yaptığın gibi değil, zırh delme falan ne kanka valorant sence onları karşılayacak bir realistik vadediyor mu?Karşılaştırmak neden mantıksız? Sadece tasarım sorunlarından bahsettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.