CS2 optimizasyon düzeldi mi?

275713

Hectopat
Makaleler
16
Optimizasyon iyileştirildi mi nasıl durum? Ben oyunu şu anlık oynamadığım için soruyorum bazı arkadaşlar eminim hep aynı konu sıkıldık demesin diye belirttim oynamadığımı.

Oyun zaten beta süreci ile çıkış arası çok olmadı. Devam ediyordur sorunları, kısa sürede sonuç beklememek lazım. Yorumlar zaten olumsuz oluyor her geçen gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötünün iyisi demek daha doğru olur, henüz tam olarak düzeltilmiş değil. Ayrıca optimizasyondan ziyade oyun içi çok daha fazla sorun yer alıyor, ilk başta bunları düzeltmeleri gerek.

5600 + 2060 12gb ile 150 FPS alıyorum. Yani daha düzelmedi.

Oyunda çok bug var mermi gitmeme olayı biraz düzeltildi ancak hala hatalar vs. devam ediyor. Optimizasyon olarak da iç açıcı şeyler söyleyemeyiz. Oyunun tam oturması için birkaç ay geçmesi gerek. Umarım ilk operasyona kadar genel olarak iyi düzeltmeler yaparlar.

Hocam düzlse bile, 200 FPS veya 250 FPS almayacakın bunun farkındasın değil mi?
160-170 hadi 180 olsun. Ve oyun daha akıcı ve stabil olunca tamam olur.
Hocam problem de zaten bu. Maks 150 alıyorum. 2060 güçsüz bir kart değil aslında. CS2 ye dlss geldiği gibi FPS'im artar.

Düzelir biraz olsa baktım şimdi en yüksek ayar 150 FPS veriyor sende. En düşük ayarda ise 400 falan.

DLSS mod olarak gelir gelise. Diğer türlü gelmez.

Mod olarak da gelmez. Ota b*ka VAC ban atıyor sistem. DLSS modu kurarsan direkt ban.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı