CS2 oynamak için FACEIT mi yoksa Prime mı daha mantıklı?

Birader FACEIT daha mantıklı ama daha seçkinin olmadığını söylemişsin varsayım yapıyorum oyunda çok iyi değilsin FACEIT de inanılmaz zor değil ama düzgün iletişim kurup feedlemiyeceksen FACEIT oyna
faceit oynamak için seçkin zorunlu olmasaydı zaten almazdım, cs2'ye bu kadar sarmışken 15 dolar vermek çok koymaz. sadece aldıktan sonra nasıl skin kazanıp aynı zamanda faceit oynayabilirim?

FACEIT üyeliği satın alırsanız aylık olarak fiyatı yüksek skinler bazen bıçak veya eldivenler kazanabilirsiniz görev tamamlayarak, ancak bu görevler cidden adamı hasta eder 60 galibiyet alma görevini bitirene kadar ayın sonuna geliyorsunuz zaten, günde 10 maçtan fazla oynayıp winrateinizin de %70'den fazla olması gerekiyor bence, böyle bir oyuncu olmakta zaten sağlıklı değil arada hava almanız lazım, ancak çok kasmadan da FACEIT puanları toplanabilir. Ne kadar tatmin edeceğini bilmiyorum ama.
Hocam hem FACEIT Premıum hemde seçkin alamam, sadece seçkin alıp hem faceit oynayıp hemde nasıl seçkin sayesinde skin kazanabilirim? Seçkinden kazandığım skinler ile faceittede oynayabiliyoruzdur herhalde.

faceit oynamak için seçkin zorunlu olmasaydı zaten almazdım, cs2'ye bu kadar sarmışken 15 dolar vermek çok koymaz. sadece aldıktan sonra nasıl skin kazanıp aynı zamanda faceit oynayabilirim?
Faceit de öyle bir şey yapamazsın ha ben ayda 200 maç atarım diyorsan Faceit'in görevleri var onları tamamlayarak Faceit puanı kazanıyorsun o puanlar ile Skin alabiliyorsun ki uğraşılmaz oyunu bu kadar seviyorsan yavaş yavaş envanter dizebilirsin öyle yapa yapa envanter değerim 300 dolar oldu şu anda benim.

Faceitte oynadığın maçlar Cs de topluluk sunucusudna oynamış gibi sayılır yani Drop alamazsın Csden drop almak istiyorsan seçkin oyna

Faceit de öyle bir şey yapamazsın ha ben ayda 200 maç atarım diyorsan Faceit'in görevleri var onları tamamlayarak Faceit puanı kazanıyorsun o puanlar ile Skin alabiliyorsun ki uğraşılmaz oyunu bu kadar seviyorsan yavaş yavaş envanter dizebilirsin öyle yapa yapa envanter değerim 300 dolar oldu şu anda benim.
Premium üyeliği alamam. Yavaş yavaş envanter dizmekten kastığınız nedir? Skin çıkarmak için ne yapmam lazım seçkin ile?

Dostum Faceit oynarken skin çıkartamazsın. Eğer oynarken aynı zamanda skinim olsun istiyorsan CS 2'de her çarşamba yenilenen drop sistemi var. Drop almak için 1 seviye atlamalısın yani 5000 xp elde etmelisin. Xp de ne kadar uzun süre maç oynarsan o kadar çok kazanıyorsun. Bu droptan kasa düşüyor kasaları satarak skin alabilirsin. Faceit oynayarak skin elde edemezsin.

Dostum FACEIT oynarken skin çıkartamazsın. Eğer oynarken aynı zamanda skinim olsun istiyorsan CS 2'de her çarşamba yenilenen drop sistemi var. Drop almak için 1 seviye atlamalısın yani 5000 XP elde etmelisin. XP de ne kadar uzun süre maç oynarsan o kadar çok kazanıyorsun. Bu droptan kasa düşüyor kasaları satarak skin alabilirsin. FACEIT oynayarak skin elde edemezsin.

FACEIT oynayarak skin elde edemezsin demek yanlış olur. FACEIT premium alırsan aylık görevler ile skin kazanabilirsin veya kazandığınız puanlar ile skin takaslayabiliyorsunuz ama günlük 6 saatten fazla oynayarak zar zor kasılan görevler bunlar.

FACEIT oynayarak skin elde edemezsin demek yanlış olur. FACEIT premium alırsan aylık görevler ile skin kazanabilirsin veya kazandığınız puanlar ile skin takaslayabiliyorsunuz ama günlük 6 saatten fazla oynayarak zar zor kasılan görevler bunlar.

Üstte demişim ya zaten kardeşim ayda 200 maç atarsan alabilirsin diye ama arkadaş FACEIT Premium almayacakmış

FACEIT hile aman aman yok ama kasması zordur çok sağlam oyuncu kitlesi vardır orada Prime ise hile desen maşallah var ama ben hem oynayayım hem kazanayım diyorsan Prime çünkü haftalık droplardan tekte 100 dolarlık kasa bile atabilir tamamen şans ama onunda dışında yok ben sadece adamakıllı oynayacagım güzel olsun diyorsan kesinlikle FACEIT öneririm.
faceit'te oynaman için de CS2'de seçkin yükseltmesi istiyor artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı