CS bir oyun değil 25 yıllık bir kültürdür, valorant gibi oyunlarla kıyaslanamaz.Merhaba. CS2 oynanır mı sizce? Hilelere sinirlenmem, kasa düşürme gibi şeylerle uğrasmam, eğlencesine. Valorant'ı 1 ay önce bıraktım.
Oynanır, hile çok dersen faceit var tabi birazda oyunu öğrenmen lazım.Merhaba. CS2 oynanır mı sizce? Hilelere sinirlenmem, kasa düşürme gibi şeylerle uğrasmam, eğlencesine. Valorant'ı 1 ay önce bıraktım.
Oynanır.Merhaba. CS2 oynanır mı sizce? Hilelere sinirlenmem, kasa düşürme gibi şeylerle uğrasmam, eğlencesine. Valorant'ı 1 ay önce bıraktım.
Bu konuyu kendi içimde hala kesinleştiremedim. 3 gündür CS'nin Dust 2'den bile daha çok oynanan haritası olan Mirage'de 20 kill üstüne çıkıyorum ve 5 maçtan sadece 1 tanesini kaybettim ki daha 30dk önce bir maç aldık o da yetmedi ben maç MVP'si oldum toplam skoruma bakarak. Fakat bazen de hile olduğunu düşünüyorum karşıdaki adamların fakat profile bazen baktığım da yine de 3k oynanış yazısını görünce hak veriyorum. Ama bu durum da yine değişiyor, başka zaman da daha 100 200 saati olan ve rozeti nerdeyse hiç olmayan oyuncular aşırı iyi oynuyor.Merhaba. CS2 oynanır mı sizce? Hilelere sinirlenmem, kasa düşürme gibi şeylerle uğrasmam, eğlencesine. Valorant'ı 1 ay önce bıraktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.