CS2 oynanır mı?

Şu an için kayıtlarda 3.579 saat oynama sürem var. Buna rağmen kafa dağıtmak istediğimde seçkin ya da rekabetçi oynarım, her ciddi oyunumu FACEIT üzerinde oynarım. Eğlencesine oynanır güzel vakitte geçirirsin fakat işler ciddiye bindiğinde FACEIT'e geçmen gerekir. İyi eğlenceler.

Merhaba. CS2 oynanır mı sizce? Hilelere sinirlenmem, kasa düşürme gibi şeylerle uğrasmam, eğlencesine. Valorant'ı 1 ay önce bıraktım.
Bu konuyu kendi içimde hala kesinleştiremedim. 3 gündür CS'nin Dust 2'den bile daha çok oynanan haritası olan Mirage'de 20 kill üstüne çıkıyorum ve 5 maçtan sadece 1 tanesini kaybettim ki daha 30dk önce bir maç aldık o da yetmedi ben maç MVP'si oldum toplam skoruma bakarak. Fakat bazen de hile olduğunu düşünüyorum karşıdaki adamların fakat profile bazen baktığım da yine de 3k oynanış yazısını görünce hak veriyorum. Ama bu durum da yine değişiyor, başka zaman da daha 100 200 saati olan ve rozeti nerdeyse hiç olmayan oyuncular aşırı iyi oynuyor.

Her ne kadar bu etkenler olsa da diğer yandan oyun dünyasının en sağlam anti-cheat'ine sahip Valorant'ta bile hileciler illaki olacağı için banlanma olayları oluyor, fakat Steam'in en çok oynanan oyunu yıllardır CS olduğu halde hayatım boyunca hiçbir maçımda ban yiyen olmadı. Fakat illaki online oyun olduğu için hileci olması lazımdı o kadar maç içerisinde. Zaten bazı tracker siteleri ya da uygumalarında "Vac Ban" yiyen oyuncuları gösteriyor bende bir kaç maçımda öyle ban yiyenler olmuştu. Ama bu o kadar yavaş veriliyor ya da hiç ban verilmemiş senaryolar oluyor ki, ezcümle hile de yok hiç denilemez tabii ki. Çünkü bu oyun online bir oyun illa hileci gelecek, gelmesi lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı