CS2 oynanır mı?

sadocanbaba

Picopat
Daha fazla  
CS2 başlamak istiyorum Steam de ana hesabım VAC banlı kendime yeni Steam hesabı açıp seçkin almayı düşünüyorum o hesapta sadece CS oynayacağım. Ama birçok hata ve hala daha hile problemi var diyorlar. Sizce başlamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 başlamak istiyorum Steam de ana hesabım VAC banlı kendime yeni Steam hesabı açıp seçkin almayı düşünüyorum o hesapta sadece CS oynayacağım. Ama birçok hata ve hala daha hile problemi var diyorlar. Sizce başlamalı mıyım?

Bence bağımlı değilse bence başlama hem seçkin hem normal oyun hile dolu dün 3 el yoldaş girdim 2 tur hileyle karşılaştım ha arada girip kasa düşürüp satarım diyorsan seçkin alınabilir.

Uzun süredir oynuyorum 2-3 hileci gördüm. Abartıldığı kadar yok. Valocuların yalanları hepsi.

Oynanır hocam, seçkin aldığınız zaman hileler nerdeyse hiç denecek kadar azalıyor diye biliyorum.

Gözle görülür bir hata yok (Açıkçası ben görmedim). Seçkin oyun modunda da o kadar hileci yok. Başlanır.
Oyunda tren vagonu, pizza hatta among us karakteri falan oldukları bir açık bile vardı geçenlerde :D

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Çevremdeki herkes valocu ve ben valorantı bir türlü sevemiyorum. O yüzden burda soriyim dedim.
The finals denesene bi. Ben aktif sadece onu oynuyorum fps olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı