Oyun dosyalarını doğrulayın hocam.Merhaba arkadaşlar, CS2'yi yükledim oyuna girdim ve wallhack buguyla karşılaştım. ben hile yüklemedim. bu durumu nasıl düzeltirim? ayarlarla mı alakalı?
Eki Görüntüle 2221015Eki Görüntüle 2221016
Oyun dosyalarını doğrulayın hocam.
Ekran kartınız nedir?Hocam doğruladım doğrulandı girdim bir şey değişmedi.
Nvidia GeForce GTX 1060 with Max-Q Design 6GB.Ekran kartınız nedir?
NVIDIA GeForce GTX 1060 with Max-Q Design 6 GB.
Hocam ilk başta ekran kartı driver'ınızı güncelleyin yazıyor ama ben güncel bir driver bulamadım bulabilirseniz atabilir misiniz? ya da nereden indireceğimi nereden bulabilirim?Hocam CS 2 ilk çıktığında AMD ve NVIDIA ekran kartı ayarlarından böyle wallhack yapılabiliyordu. Belki bazı ayarlar ya da driverdan dolayı böyle olmuş olabilir. Mümkünse DDU ile Driver'ı tamamen kaldırıp son sürüm driverı yeniden yükleyin.
Download the latest official NVIDIA drivers buradan ekran kartınızı seçip yükleyin hocam ama yüklemeden önce dediğim gibi DDU ile tamamen driveri silin, önemli not DDU kullanırken bilgisayarı güvenli moda alın.Hocam ilk başta ekran kartı driver'ınızı güncelleyin yazıyor ama ben güncel bir driver bulamadım bulabilirseniz atabilir misiniz? ya da nereden indireceğimi nereden bulabilirim?
Hocam silmeden aygıt yöneticisinden seçip kurma şansımız var mı? bu yol biraz riskli gibi.Download the latest official NVIDIA drivers buradan ekran kartınızı seçip yükleyin hocam ama yüklemeden önce dediğim gibi DDU ile tamamen driveri silin, önemli not DDU kullanırken bilgisayarı güvenli moda alın.
Hocam ben manuel kurdum oldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim konuyu yanlış açmışım galiba çözüm olarak işaretlemeyedim kusura bakmayın.Download the latest official NVIDIA drivers buradan ekran kartınızı seçip yükleyin hocam ama yüklemeden önce dediğim gibi DDU ile tamamen driveri silin, önemli not DDU kullanırken bilgisayarı güvenli moda alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.