CS2 pazarı neden düştü?

m1rzalp

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5-12400f
Geforce RTX 3060Ti x3
Asus prime B660M-k D4
Twinmos 16Gb Tek Kanal RAM
Twinmos 512GB NVmE m.2 SSD
Cougar Helor 240 Sıvı soğutucu
Cougar 750w 80+ Bronze PSU
Cougar DarkBlader x5 RGB
Arkadaşlar geçen ay envanterimdeki skinin değeri 22 dolardı, şu an aynı skinin fiyatı 15 dolar civarına düşmüş bulunmakta. Piyasa geri düzelecek mi acaba?

Bir süredir düşüşte. Bunun sebebi oyunun genel durumuyla alakası var. Resmi maçlara sıklıkla hile gelmesi, oyunun teknik sorunları derken oyuna olan ilgi düşüyor. Bundan dolayı da pazardaki eşyaların da fiyatı düşüyor. Tabi bunlar benim görüşlerim. Ayrıca, elindeki eşya nedir?

Uzun yıllardır global supreme arası gezen kuzenim bile oyunu bilgisayardan sildi, biz 64 Tick'i beğenmiyorduk şu subtick muhabbeti onu da aratır oldu. Valorant çıktığında optimizasyonu eleştiriliyordu CS2 halen ciddi optimize sorunlarına sahip ve 1 yıldır düzeltilemedi. Hiçbir gerekçe yokken mikrofon açtığınızda oyun anlık olarak donabiliyor, genel çevremde duyduğum en büyük sorun FPS proble miydi ki benim laptopta da ancient oynamak işkenceye dönüşebiliyordu, dün PC hocası goat V4 sistemde oyunu oynadık FPS 150 ile 350 arasında geziyordu.

İnşallah daha da düşer en azından belki Valve akıllanır da adamakıllı bir operasyon falan bir şey getirir. Herifler oyunu yapıp gitti bildiğin şaka gibi.

Oyunun durumu ortada, yıllardır Counter Strike oynarım ancak durum artık hiç iç açıcı değil, oyunu oynayasım artık gelmiyor. Hilelerin durumu belli oyundaki sorunlar belli ve bu durumdan dolayı insanlar da elindeki eşyalarını satıyor, herkes bıkmış durumda. Benim envanterim de 250 dolar civarlarından 220lere düştü.

Bir süredir düşüşte. Bunun sebebi oyunun genel durumuyla alakası var. Resmi maçlara sıklıkla hile gelmesi, oyunun teknik sorunları derken oyuna olan ilgi düşüyor. Bundan dolayı da pazardaki eşyaların da fiyatı düşüyor. Tabi bunlar benim görüşlerim. Ayrıca, elindeki eşya nedir?
Ak-47 neon devrimi görevde kullanılmış var bende. 1 ay önce envanterimin değeri 120 civarına çıkmıştı ancak şuan 90lara kadar geriledi.

Ak-47 neon devrimi görevde kullanılmış var bende. 1 ay önce envanterimin değeri 120 civarına çıkmıştı ancak şuan 90lara kadar geriledi.
Fena AK-47 deseni değil hatta bence güzel bir desen. Olur ya, bazen görünüşünden dolayı bile değer kaybeder. Sendeki eşyada öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Bence, nakit ihtiyacın yoksa ve elindeki eşyalarla oynamaktan keyif alıyorsan bir süre daha dursun eşyaların (YTD). Benim envanter de son birkaç ayda değer kaybetti. Bir umut, oyunun toparlanmasını bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı