Her levelde %10 artar ilerleme. 10 Level olursan %100 olup Premier modu da açılacaktır.Premier yükseltmesi aldım, "oynaman lazım" dedi o oyun modunu açmak için. Başlarda oyun başı %5 verirken şimdi %1'e kadar düştü, niye oluyor bu? Nasıl açılır kolayca?
Oyunda 10 level olacaksınız. Olunca açılacak.
Alakası yok hocam, seçkin açınca verilen rütbe var ya 40 levele kadar olan. O rütbeyi 10 seviye yapınca açılır. Premier elo rankı açmak için de 10 maç kazanmak gerekiyor. 2.5 ay sürdü dediğin şey rekabetçide 10 15 maç kazanman değil, 10 levele ulaşman için geçen süredirrekabetçide 10-15 kez kazanman lazım.
benim açmam 2.5 ay sürdü
tmm da arkadaş seçkin rankı nasıl alırım değil seçkin oyun modunu nasıl açarım diye sormuşAlakası yok hocam, seçkin açınca verilen rütbe var ya 40 levele kadar olan. O rütbeyi 10 seviye yapınca açılır. Premier elo rankı açmak için de 10 maç kazanmak gerekiyor. 2.5 ay sürdü dediğin şey rekabetçide 10 15 maç kazanman değil, 10 levele ulaşman için geçen süredir![]()
Tamam ben de ona 10 level olması gerektiğini söyledim sen de inkar etmişsintmm da arkadaş seçkin rankı nasıl alırım değil seçkin oyun modunu nasıl açarım diye sormuş
Güzel kardeşim adam zaten o modu açmayı soruyor. Açmak için 10 rank level olman lazım. Daha sonra premier modu açılır. 10 maç premier oynayınca da premier elon açılır rank kasarsın. Rekabetçide maç kazanmayla alakası yok sadece level atlaman için tp oranı yüksek veriyor o kadar.Bak oyuna ilk başlayınca seçkin modu kilitli geliyor istesen de oynayamıyorsun rekabetçide maç kazanman lazım
10 15 kere kazanmak lazım değil 1 level atlarsan orası %10 artar ve matematiğimizi kullanarak hesaplarsak 10 level=%100 yani 10 level olursa açılır. Rekabetçide 20 30 maç bile kazansan alakası yok.Bak oyuna ilk başlayınca seçkin modu kilitli geliyor istesen de oynayamıyorsun rekabetçide maç kazanman lazım
10-15 kez rekabetçide kazanman lazım.
Güzel kardeşim adam zaten o modu açmayı soruyor. Açmak için 10 rank level olman lazım. Daha sonra Premier modu açılır. 10 maç Premier oynayınca da Premier elon açılır rank kasarsın. Rekabetçide maç kazanmayla alakası yok sadece level atlaman için TP oranı yüksek veriyor o kadar.
10 15 kere kazanmak lazım değil 1 level atlarsan orası %10 artar ve matematiğimizi kullanarak hesaplarsak 10 level=%100 yani 10 level olursa açılır. Rekabetçide 20 30 maç bile kazansan alakası yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.