CS2 Premier sezonu ne zaman bitecek?

Turkish Delight

Hectopat
Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
2.371
Çözümler
12
Premier sezonu ne zaman bitecek? 15k olmak üzereyken 7.7K'ye geriledim. Az önce PC çöktü diye maçın bitmesine 10 saniye kala -1K ve 30dk ban attı. Daha kötüsü yapılana kadar en kötü oyun CS2'dir bana göre. Bir oyun hiçbir konuda mı iyi olmaz? Oyunu sildim, bir sonraki sezona kadar indirmeyi düşünmüyorum. Her maç takım MVP'si olup mouse tutmayı bilmeyen adamlarla maç kaybetmekten cidden çok yoruldum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben premier'e daha başlamadım. CS:GO'da 2 yıl önce şerif olarak bıraktım ama şimdi her maç 1 veya 2. olmama ve MVP 4-5 arasında almama rağmen Dust2 de gümüş 3, Mirage de gümüş 1 attı. Rank sistemini de çok değiştirmişler.
 
Premier sezonu ne zaman bitecek? 15k olmak üzereyken 7.7K'ye geriledim. Az önce PC çöktü diye maçın bitmesine 10 saniye kala -1k ve 30dk ban attı. Daha kötüsü yapılana kadar en kötü oyun CS2'dir bana göre. Bir oyun hiçbir konuda mı iyi olmaz? Oyunu sildim, bir sonraki sezona kadar indirmeyi düşünmüyorum. Her maç takım MVP'si olup mouse tutmayı bilmeyen adamlarla maç kaybetmekten cidden çok yoruldum.

Hocam zaten Premier sistemi çok saçma ben 5 k olan birisi olarak söylüyorum benim takımımda 2 klık adamı niye veriyorsun ve karşıya 6 7 k veriyor bende saldım oyunu.

Bu oyun adam olmaz ben söyleyeyim size başka FPS oyunu araştırın veya hikayeli oyun oynayın.
 
Herhangi bir bilgi yok.

Valve'in çalışma prensibi şu, oyuna ekleyecekleri bir şeyi veya güncellemeyi oyuna eklediği zaman haberimiz olur, bu kadar basit.
 

Geri
Yukarı