CS2 Premier vs FACEIT

Prime Ghost

Decapat
Daha fazla  
Ne düşünüyorsunuz? level 1, 60 saatlik hesaplardan tek yemekten usandım FACEIT Premium'a geçmeye değer mi?

Hocam FACEIT'te hile olmadığını kimse kanıtlayamaz oradaki hile tamam rage değil ama yine de radar veya wall var. Premier'de hiçbir şey kazanmadan hilelere karşı oynayacağıma FACEIT'te premium ile ödüller alabilmeyi tercih ederdim.

Ne düşünüyorsunuz? Level 1, 60 saatlik hesaplardan tek yemekten usandım FACEIT Premium'a geçmeye değer mi?

135 lira ne kaldı zaten.

Hocam FACEIT'te hile olmadığını kimse kanıtlayamaz oradaki hile tamam rage değil ama yine de radar veya wall var. Premier'de hiçbir şey kazanmadan hilelere karşı oynayacağıma FACEIT'te premium ile ödüller alabilmeyi tercih ederdim.

Tamam hile olsa da ban yedigi zaman kayıp etti puan geri geliyor CS'de her 2 oyunda bir kesin hile.

Faceit hilelerinin çoğu dma oluyor zaten anti cheat kalitesi karşılaştırılamaz. Cs2 de githubdaki bypass ile ban yemeden 1 2 hafta oynayabiliyorsun. Cs2 oyuncuları bağımlı olmasaydı belki protestoyla birşeyleri değiştirebilirlerdi.

FACEIT hilelerinin çoğu dma oluyor zaten anti cheat kalitesi karşılaştırılamaz. CS2 de GitHub'daki bypass ile ban yemeden 1 2 hafta oynayabiliyorsun. CS2 oyuncuları bağımlı olmasaydı belki protestoyla bir şeyleri değiştirebilirlerdi.
Protesto yapsak bile Valve bizi bir yerine taktığı yok, aşırı sadık ve Steam'de en çok oynanan oyunlar arasında olan TF2'ye bile adam akıllı güncelleme getirmiyor, Valve'ın şu Deadlock'a odaklanıp diğer oyunları ile ilgilenmemesinden nefret ediyorum.

FACEIT hilelerinin çoğu dma oluyor zaten anti cheat kalitesi karşılaştırılamaz. CS2 de GitHub'daki bypass ile ban yemeden 1 2 hafta oynayabiliyorsun. CS2 oyuncuları bağımlı olmasaydı belki protestoyla bir şeyleri değiştirebilirlerdi.

Yok hocam bu kitle hiçbir şey değiştiremez. Operasyon gelse kimse hile konuşmaz.

Yok hocam bu kitle hiçbir şey değiştiremez. Operasyon gelse kimse hile konuşmaz.
Operasyon falan getirmezler artık o da hayal.

Arkadaşlar Faceit alacak olanlara uyarım olsun maçlar çok zor yaani ful odak ve rekabetçi oynamalısınız eğlencesine girilecek gibi değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı