CS2 Premier yüksek eloda hileciler çıkıyor

Abdllh11

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar merak edip Premier'de kim birinci diye csstatsa bakayım dedim ve en yüksekler nasıl oynuyor acaba belki yardımı olur diye düşündüm ama 21. olan kişinin maçlarını izleyince adamın direkt hile olduğunu gördüm sonra baktım profiline en çok kullandığı silah scout, sıralamadı ki diğer oyunculara da baktım çoğu full scout oynamış ama banlı değiller, bu nasıl oluyor yüksek elolarda daha mı kolay hile yapılması.

Merhaba arkadaşlar merak edip Premier'de kim birinci diye csstatsa bakayım dedim ve en yüksekler nasıl oynuyor acaba belki yardımı olur diye düşündüm ama 21. olan kişinin maçlarını izleyince adamın direkt hile olduğunu gördüm sonra baktım profiline en çok kullandığı silah scout, sıralamadı ki diğer oyunculara da baktım çoğu full scout oynamış ama banlı değiller, bu nasıl oluyor yüksek elolarda daha mı kolay hile yapılması.

Eloya göre koruma artmıyor zaten hileyle o eloya ulaşmış oluyorlar Premier bayağı kötü olmaya başladı. FACEIT dönmek gerekecek bu gidişle.

Hayır daha kolay değil pek farkı olduğunu düşünmüyorum seçkinde olsa hileler mevcut zaten garip şekilde hileciler düşük puanda değil yüksek puanlarda çoğalıyor bunun pek çözümü olduğunu sanmıyorum güven faktörünü yükseltmeyi dene veya mecbur FACEIT.

30K üzeri olup da hileci olmayan neredeyse yok. Hileci olmayan 30K'lar da genellikle hileci kankalarına boostlatmış kişiler oluyor. Kendi emeğiyle 30K+ olmuş insan sayısı bir elin parmağını geçmez.

Kimi de Valve VAC için veri topluyor, AI anti-cheati'i geliştirmek için bariz hilecileri bilerek yasaklamıyor vs. falan diyor da bu kesin olmayan bir söylenti elbette.

Hayır daha kolay değil pek farkı olduğunu düşünmüyorum seçkinde olsa hileler mevcut zaten garip şekilde hileciler düşük puanda değil yüksek puanlarda çoğalıyor bunun pek çözümü olduğunu sanmıyorum güven faktörünü yükseltmeyi dene veya mecbur FACEIT.

Bana çok gelmiyor hileci şu ana kadar 4 kere gelmiş banlanan, FACEIT girip kötü de oynasam alışmaya çalışıyorum.

30k üzeri olup da hileci olmayan neredeyse yok. Hileci olmayan 30K'lar da genellikle hileci kankalarına boostlatmış kişiler oluyor. Kendi emeğiyle 30k+ olmuş insan sayısı bir elin parmağını geçmez.

Kimi de Valve VAC için veri topluyor, AI anti-cheati'i geliştirmek için bariz hilecileri bilerek yasaklamıyor vs. falan diyor da bu kesin olmayan bir söylenti elbette.

Sıralamaya bakınca çoğu hileci gibi duruyor, dediğiniz gibi maçlarına bakıyorum aynı isimden 2-3 kişi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı