CS2 Premier'de hile geliyor

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Son dönemde hilelerin bu kadar aşırı artış göstermesi çok garip. Rankı aktifleştirmek için 10 maç attım, bu 10 maç boyunca hile gelmedi ama sonrasında hilesiz 1 maç bile olmadı. VAC Live'ın 3-4 maç üst üste çalıştığı da oldu ama hala her maç hile gelmeye devam ediyor. Şu an girdiğim maçta da karşı da 3 hile var, bizim takımda da muhtemelen hile vardır. Legit olsalar gam yemeyeceğim ama sırf aimbot takılan elemanların gelmesi ve Valve'ın hiçbir şey yapmaması aşırı garibime gidiyor. Madalya için 25 galibiyete ihtiyacım var ama maalesef hileler yüzünden galibiyet alamıyorum. :D

Her oyunda öyle hocam, hile ile eğlendiklerini sanıyorlar ne diyebilirim ki söylencek çok şey var ama işte.

Cs2 oynanmaz. Faceit de kullansan, Premier de oynasan hileci her yerde. Adamlar klasikde bile hile açıyorlar. Çoğu da Türk.

Hocam şu anda Premier'de 12K üstü doğru düzgün hilesiz oyun yok. İşin aslı CS genelinde öyle. Yoldaş globalde kalmıştı 2 maç atayım dedim, böyle bir şey yok yani karşı hile arada takım arkadaşımda hile geliyor ve şu ana kadar reportladıklarımdan kimse ban yemedi. İşin sinir bozucu yanı ise adamlar belki korkar diye "reported" spamlıyorum, ve adamın dediği ise 15 Euro'ya aldım ve 3 aydır kullanıyorum oluyor. Son dönemi yok yani Premier hep böyleydi normal rekabetçide daha az karşılaşırsın hilelerle. Ohnepixelde görmüştüm bir ara Premier ilk 10'daki adamların maçlarına bakıyordu hepsi 10KDA 20KDA ve full hile'de oynuyor Valve'ın umursama seviyesini oradan düşün yani "dünya ilk 10 sıralamasından bahsediyoruz"

Maalesef yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Valve de bunlara artık dur diyemiyor çünkü hileleri fixlemeye gücü yetmiyor, basit hilelere ban atıyorlar sadece. Oyun zaten hileden geçilmiyor en iyisi çok fazla oynamamak.
Evet öyle ama sırf madalya için uğraşıyorum, yoksa gram umrumda değil şu rezil yer. Zaten 3dk'da anca maç bulmasından garanti hile geleceğini anlıyorum. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı