AMD birkaç hafta önce belki düzelmiştir deyip indirdim ama gene aynı hiçbir şey değişmemiz tam oturmasını bekliyorum.Evet, tam olarak bunu yaşıyorum.
Sizin ekran kartınız AMD mi, NVIDIA kullanan arkadaşlarımda sıkıntı yok.
AMD birkaç hafta önce belki düzelmiştir deyip indirdim ama gene aynı hiçbir şey değişmemiz tam oturmasını bekliyorum.Evet, tam olarak bunu yaşıyorum.
Sizin ekran kartınız AMD mi, NVIDIA kullanan arkadaşlarımda sıkıntı yok.
Emin misiniz hocam? Bende ani donuyordu ve Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kalıyordum yanıt vermiyor hatası veriyordu. Bu sorun çözüldü mü yani?Sistemden midir yoksa güncellemeden midir bilmem ama bende oyundan atma sorunu çözülmüş.
Emin misiniz hocam? Bende ani donuyordu ve Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kalıyordum yanıt vermiyor hatası veriyordu. Bu sorun çözüldü mü yani?
Güncelleme ne zaman geldi hocam? Tamam hocam deneyip en kısa sürede size cevap vereceğim.Eski sistemi değiştirdim, şu an sıkıntı yok.
AMD Ryzen 5 2600.
MSI B450M-A Pro Max.
16 GB Beast 3600MHz RAM.
Yaptım sistemi ve düzeldi.
Bu da eski sistemim:
ECS H81-H3M4
i5-4590
16 GB 1600MHz RAM.
Fakat bu sorun güncelleme ile mi düzeldi yoksa benim sistemi değiştirmem ile mi düzeldi emin olamıyorum.
RX 5500XT kullanıyorum hala.
@275713 indirip test ettikten sonra durumu paylaşırsanız sevinirim.
Güncelleme ne zaman geldi hocam? Tamam hocam deneyip en kısa sürede size cevap vereceğim.
Tamam hocam indirip tekrar deneyeceğim umarım düzelmiştir size dönüş yapacağım test eder etmez.Ben üniversite sebebi ile aralığın 15'inde gitmiştim. Dün geldiğimde CS2 de 400 MB bir güncelleme vardı.
Düzelmiş hocam çok sağ olun haber verdiğiniz için o kadar mutluyum ki anlatamam biraz alışmam gerekecek hepsi bu çünkü çökmelerden dolayı betadan beri alışma fırsatım olmadı. Bana bu mutlu haberi verdiğiniz için size ne kadar teşekkür etsem az sanırım.Sistemden midir yoksa güncellemeden midir bilmem ama bende oyundan atma sorunu çözülmüş.
@364809 sorununuzun çözüldüğüne sevindim hocam, hayırlı olsun bu arada profil mesajı banı aldığımdan yazamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.