CS2 seçkin 100 puan veriyor

• Konuyu başlatan Sub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.018

Sub

Picopat
Daha fazla  
CS2 seçkin 100 puan veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Normalde 300-400 veriyordu, son 1 haftadır sadece 100 puan kazanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Premier modundan bahsediyorsaniz, üst üste çok maç kaybettiyseniz verdiği puan düşüyor. Kazanmaya devam ederseniz articaktir.

Kazanınca ya da kaybedince puanlar değişiyor. Buna maç istatistikleriniz dahil. İyi oynayıp kazanırsanız yüksek XP verir. Gene yüksek XP vermiyorsa haftalık XP bonusunuz bitmiştir, çarşamba gününü bekleyin.

XP'den bahsetmiyorum kral, seçkin Premier puanı maç kazanınca 300 400 veriyor herkese, bana 100.

Premier modundan bahsediyorsaniz, üst üste çok maç kaybettiyseniz verdiği puan düşüyor. Kazanmaya devam ederseniz artacaktır.

Kazanınca da artmıyor işte sorun O, sabit 100-120-140, bu aralıkta veriyor.

Haftalık XP takviyen bitmiştir.

Seçkinden bahsediyorum ne takviyesi?

@nospanti konu sahibi xp den bahsetmiyor, Rank sisteminden bahsediyor premier modundaki.

Yani tekrar cevap verecek olursam maç kazanmaya devam etmekten başka bir çareniz yok, elo çok düşmüş muhtemelen. Bende kazanınca şu anda 300-400 arası veriyor dediğiniz gibi.

@nospanti konu sahibi xp den bahsetmiyor, Rank sisteminden bahsediyor premier modundaki.

Yani tekrar cevap verecek olursam maç kazanmaya devam etmekten başka bir çareniz yok, elo çok düşmüş muhtemelen. Bende kazanınca şu anda 300-400 arası veriyor dediğiniz gibi.
Premier nedir ?

@Aligatör

Yok seçkin var zaten de, bu CS 2'nin yeni rekabetçi sistemi mi.

Dosya Ekleri

• IMG_20250525_142400.jpg
    IMG_20250525_142400.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı