CS2 seçkin alınır mı?

249 lirayken almıştım 500 liradan fazla para amorte ettim ama geçen 250 liraya bir ak akını aldım oyunu kasa için oynamıyorum rekabetçi sarıyor.

Gelişme; bugün kilovat kasası çıktı

Bende 2 hesap var. Zamanında 12TL iken almıştım CS'yi.

Bu yeni Kasa'yı ilk günden beri alıyorum ve sayesinde 22 dolar para kastım :D

Şu anda para biriktiriyorum zaten Steam'de çoğu popüler oyuna sahibimdir. Sağ olsun hepsi CS sayesinde, sağlam stok yaptım.

1709210127119.png

1 ayda hiç uyumadın herhalde :D
Aynen dostum edersin.
Bu konudaki bütün mesajlarınızı okudum ve fikirlerinizi neye dayandırarak söylediğiniz konusunda çeşitli soru işaretlerim var.

CS Drop havuzundaki kasa fiyatlarının ortalaması([2.80+0.3+0.2+0.7+0.2] / 5) 0.8$.
Her hafta kasa düşüren bir kişi aylık 3.2 dolar düşürmüş oluyor bu mantıkla. Bu hızla da 4-5 ayda amorti etmeniz mümkün.

1 ayda amorti etmek için düşen kasaların değerli olması gerekiyor, ancak ortalama 6-7 ayda amorti etmek gayet olağan bir şey.

Bu arada en kötü ihtimalle de 15 ay oluyor, ancak onun yaşanma ihtimali gerçekten düşük.

Bu konudaki bütün mesajlarınızı okudum ve fikirlerinizi neye dayandırarak söylediğiniz konusunda çeşitli soru işaretlerim var.

CS drop havuzundaki kasa fiyatlarının ortalaması([2.80+0.3+0.2+0.7+0.2] / 5) 0.8$.
Her hafta kasa düşüren bir kişi aylık 3.2 dolar düşürmüş oluyor bu mantıkla. Bu hızla da 4-5 ayda amorti etmeniz mümkün.

1 ayda amorti etmek için düşen kasaların değerli olması gerekiyor, ancak ortalama 6-7 ayda amorti etmek gayet olağan bir şey.

Bu arada en kötü ihtimalle de 15 ay oluyor, ancak onun yaşanma ihtimali gerçekten düşük.

Her ne olursa olsun Valorant'ta boş skinler almaktan iyidir👍. Saygılar.

CS drop havuzundaki kasa fiyatlarının ortalaması([2.80+0.3+0.2+0.7+0.2] / 5) 0.8$.

Hocam oyundan sadece kasa düşmüyor oyun içi skinler düşüyor geçen gün 3500 saati olan hesabıma 3 dolarlık tec-9 skini çıktı FN.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı