Gelişme; bugün kilovat kasası çıktı
Uzun zaman sonra tekrar yükleyim dedim bir ayda 7 dolar falan aldım kasa ve düşen skinlerden. Nasıl imkanı yok?İmkanı yok.
Bence değmez benim var ama şu ana kadar Max 100 TL toplamışımdır
15 dolara değer mi? Main oyun yaparım alırsam.
Uzun zaman sonra tekrar yükleyim dedim bir ayda 7 dolar falan aldım kasa ve düşen skinlerden. Nasıl imkanı yok?
Sürekli oynarsan kasalarla amorti edersin.
Bu konudaki bütün mesajlarınızı okudum ve fikirlerinizi neye dayandırarak söylediğiniz konusunda çeşitli soru işaretlerim var.1 ayda hiç uyumadın herhalde
Aynen dostum edersin.
Bu konudaki bütün mesajlarınızı okudum ve fikirlerinizi neye dayandırarak söylediğiniz konusunda çeşitli soru işaretlerim var.
CS drop havuzundaki kasa fiyatlarının ortalaması([2.80+0.3+0.2+0.7+0.2] / 5) 0.8$.
Her hafta kasa düşüren bir kişi aylık 3.2 dolar düşürmüş oluyor bu mantıkla. Bu hızla da 4-5 ayda amorti etmeniz mümkün.
1 ayda amorti etmek için düşen kasaların değerli olması gerekiyor, ancak ortalama 6-7 ayda amorti etmek gayet olağan bir şey.
Bu arada en kötü ihtimalle de 15 ay oluyor, ancak onun yaşanma ihtimali gerçekten düşük.
Bu konudaki bütün mesajlarınızı okudum ve fikirlerinizi neye dayandırarak söylediğiniz konusunda çeşitli soru işaretlerim var.
CS drop havuzundaki kasa fiyatlarının ortalaması([2.80+0.3+0.2+0.7+0.2] / 5) 0.8$.
Her hafta kasa düşüren bir kişi aylık 3.2 dolar düşürmüş oluyor bu mantıkla. Bu hızla da 4-5 ayda amorti etmeniz mümkün.
1 ayda amorti etmek için düşen kasaların değerli olması gerekiyor, ancak ortalama 6-7 ayda amorti etmek gayet olağan bir şey.
Bu arada en kötü ihtimalle de 15 ay oluyor, ancak onun yaşanma ihtimali gerçekten düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.