CS2 seçkin alınır mı?

Alınmaz oyunda Full toxic dolu oynanmıyor önüne gelene saldırıyorlar sövüyorlar hile diyorlar bu zamana alınır diyordum bu seçkin alınır mı? Konularına yok alınmaz.

Hayırlı olsun hocam bana 3 hafta önce 10 dolarlık item düşmüştü darısı sizin başınıza.

Umarım. Bugün 1 dolarlık drop denk geldi yavaş yavaşta olsa parasını çıkartacağını düşünüyorum eskiden 24 TL'ye alıyorduk şu an fiyatlar kur sebebiyle inanılmaz artmış bunun hesaplamasını yapıyoruz o yüzden . Teşekkür ederim bu arada

Alınmaz oyunda Full toxic dolu oynanmıyor önüne gelene saldırıyorlar sövüyorlar hile diyorlar bu zamana alınır diyordum bu seçkin alınır mı? Konularına yok alınmaz.

Türk olduğunuzu belli etmeyin oyunda eskiden beri süregelen bir şey bu konu ne yazık ki Türkler ve Ruslar inanılmaz toksikler bu yüzden ben sadece info yazıyorum öbür türlü iletişim kurulmuyor insanlarla.

Seçkinde hile var arkadaşlar oyununa geldi kaç kere bir ara karşı takımda 3 hile bizde 1 hile kapıştı.

Türklerde aynı önüne gelene Kürt diyorlar Instagram kitlesi gibi sonra ana avrat sovuyorlar ınfo mu niye dinlemedin diyorum laf atıyorlar bıraksınlar bu işleri Valorant kitlesi CS'ye gelirse olacağı bu.

Seçkinde hile var arkadaşlar oyununa geldi kaç kere bir ara karşı takımda 3 hile bizde 1 hile kapıştı.

Dolu zaten yarısı legit rank kasıyor.

İşte bu yüzden ya yoldaş giriyorum arkadaşlarımla ya da 5 pre giriyoruz.

Hile olayının önü bu kadar nasıl açıldı anlamış değilim CS:GO zamanlarındada hileler vardı fakat hızlı şekilde ban yiyorlardı, kullananlarda gizleyerek kullanıyordu. Şu an gizleme ihtiyacı bile duymadan bunny jump ayarını bile açarak zıplaya zıplaya hızlıca tüm takımı öldürüp maç alıyorlar garibime gitti bu olay.

Güncelleme: Almayın arkadaşlar parasını çıkartıyor fakat şu lanet hile illetinden hala kurtulamadım. İlk maçlarda hile yok sanıyordum fakat sonrasında tekrar hileler gelmeye başladı. İnanılmaz bir wh kullanımı var oyunda gizlemekten de gram çekinmiyorlar. Sinir bozucu bir durum 1 dolara hesap alma gibi bir muhabbet varmış sanırım o şekilde hesap alıp alıp maç bozuyorlar hileyle ben öyle anladım. Gram zevk almadım şu olay yüzünden oynadığım oyunlardan tavsiye etmiyorum 500 TL az para değil paranızla rezil olmayın boş yere

Son düzenleme:
Güven faktörünüze bağlı güven faktörünüzü trollemeden arttırırsanız hile gelmez.

Güven faktörünüze bağlı güven faktörünüzü trollemeden arttırırsanız hile gelmez.

Bu uzun bir süreç sanırım fakat 120 saatlik CS2 oynandı hesapta değişen bir şey olmadı. Bu rezillikle devam ederlerse unutulur gider gizleme gereği bile duymadan kullanıyorlar 1 haftada soğudum oyundan iğrenç bir durum şu olay.

(Seçkin satın almadım)
Hocam benim 1 ayda 33 saatim var cs de ilk başlarda yoldaş girdim çok fazla hile geliyordu.
Sonra full rekabetçi atıyorum arada tabi hile geliyor ama çok az hatta şöyle diyim 33 saatin 25 saati rekabetçidir WH olup beni duvardan vuran hiç denk gelmedi.

Güven faktörüne bağlı. Çok troller rapor yerseniz hile dolar aynı benim ana hesabım gibi Ruslar yüzünden sürekli rapor yiyorum oyunbozanlık uyarısı aldım adam gibi oynadığım halde! Yan hesabıma giriyorum ne Rus ne bir şey tertemiz adamlar geliyor kendi oyununu oynayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…