CS2 seçkin alınır mı?

Ban yemez VAC bir şey bulamazsa banlanmaz demek ki bulmadı ve arkadaşıma bir şey olmadı.
Sadece hileler geliyor.

Hocam selamlar güven faktörünü nereden görüyorsuuz hesabınızın yeşil olduğunu kırmızı olduğunu nereden görüyorsunuz oyuna yeni başlamış sayılırım 150 saatim falan var ama bunu bir anlamadım.

Hocam selamlar güven faktörünü nereden görüyorsuuz hesabınızın yeşil olduğunu kırmızı olduğunu nereden görüyorsunuz oyuna yeni başlamış sayılırım 150 saatim falan var ama bunu bir anlamadım.
Bu konuya bakabilirsiniz hocam.

Bu konuya bakabilirsiniz hocam.

Hocam şimdi denedim 16-18 falan çıktı iyi mi yani benim güven faktörüm.

Evet hocam iyi sizinki.

Hocam son bir sorum olacak size başımdan şunlar geçti ve geçiyor dün ölüm oyununda çok adam vuruyorum diye hile sanıp 2 ölüm oyunumda beni oyundan attılar bu bana güzel bir motive oluyor aslında ama bunun hesaba bir zararı var mı oyundan atmalarının vs falan.

Bu arada deathmatch rekorum 90 kill %51 headshout 33 ölüm.

Hocam son bir sorum olacak size başımdan şunlar geçti ve geçiyor dün ölüm oyununda çok adam vuruyorum diye hile sanıp 2 ölüm oyunumda beni oyundan attılar bu bana güzel mir motive oluyor aslında ama bunun hesaba bir zararı var mı oyundan atmalarının vs falan.

Bu arada deathmatch rekorum 90 kill %51 headshout 33 ölüm.

Kick'le misinden zarar olmaz reportlarsa düşer güven faktörü o zamanda hile gelir karşınıza.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı