CS2 seçkin alınır mı?

Güven şeyiyle alakası yok dostum o CS:GO zamanında öyleydi CS2 de direk trol ve hile yuvası oyuna güven faktörü gelmedi ben geldiğini düşünmüyorum benim yeşil sürekli trol hile geliyor bıktım artık FACEIT devam.

Yeşil olduğunu nereden biliyorsunuz? Valve babanız mı size söylüyor? Düşüktür ki öyle adamlar geliyor. Gidin başkalarıyla arama girin güven faktörü uyarısını yerseniz anlarsınız.

Yeşil olduğunu nereden biliyorsunuz? Valve babanız mı size söylüyor? Düşüktür ki öyle adamlar geliyor. Gidin başkalarıyla arama girin güven faktörü uyarısını yerseniz anlarsınız.

Yeşil olduğunu biliyorum cünkü kimseye toxiclik yapmadın trolde yapmadım ciddi oynayan birisiyim.

Yeşil olduğunu biliyorum cünkü kimseye toxiclik yapmadın trolde yapmadım ciddi oynayan birisiyim.

Rusların boş yere report atmadığını nereden biliyorsunuz? Demek ki oyunda az saatiniz var ki böyle diyorsunuz 5000 saat sonra tekrar yazarsınız buraya.

Rusların boş yere report atmadığını nereden biliyorsunuz? Demek ki oyunda az saatiniz var ki böyle diyorsunuz 5000 saat sonra tekrar yazarsınız buraya.

Dostum boş reportan hiçbir şey olmuyor.

Saatle alakası yok dostum açıkça söyleyim 400 saatim var oyun bilgimde bayağı var.

Dostum boş reportan hiçbir şey olmuyor.

Saatle alakası yok dostum açıkça söyleyim 400 saatim var oyun bilgimde bayağı var.

Boş report ile oluyor dostum arkadaşım hile değil ama bayağı bir kişi sebepsiz yere reportladığı için güven faktörü neredeyse en altta bunun yüzünden hile vesaire geliyor.

Eskiden çok fazla CS:GO oynadım 1.5k civarındadır ve bu bahsettiğiniz şeyle alakası yok. Şu anda da 150 saat falan oldu sanırım sadece şans işi. Başka kişilerden de aynı dönüşleri aldım 1K saati olan adam bile Full ayar bunny yaparak duvardan SSG ile tüm takımı öldürüp hiçbir şey olmamış gibi takılıyor hatta öyle bir hal almışki chatte dalga geçiyorlar hile olduklarını kabul ederek yani ne yaparsanız yapın denk geliyor özellikle Dust 2 hileden geçilmiyor.VAC sistemi de doğru düzgün çalışmıyor eskiden Overwatch gibi bir sistem vardı oyun tekrarları oyunculara sunuluyordu izleyip hile mi değil mi diye değerlendirme yapabiliyorduk. Şu anda o sistem yok ve araştırdığım kadarıyla uzun zamandır böyleymiş hile olayı zaten satıcılarda ban yemeyeceğinizin garantisini veriyor. Bu sistemi düzeltmedikleri sürece oynanmaz tek çözüm bence FACEIT ama orada da premium almayınca map seçemiyorsunuz rastgele bir map oynamakta sıkıcı oluyor. Popüler mapler genellikle banlanıyor ben ısınamadım o yüzden.

Sonuna kadar katılıyorum kral.

Boş report ile oluyor dostum arkadaşım hile değil ama bayağı bir kişi sebepsiz yere reportladığı için güven faktörü neredeyse en altta bunun yüzünden hile vesaire geliyor.

Öyle bir şey olsaydı tüm herkes ban yerdi dostum unlost olsun xantares olsun.

Son düzenleme:
Sonuna kadar katılıyorum kral.

Öyle bir şey olsaydı tüm herkes ban yerdi dostum unlost olsun xantares olsun.

Ban yemez VAC bir şey bulamazsa banlanmaz demek ki bulmadı ve arkadaşıma bir şey olmadı.
Sadece hileler geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…