CS2 seçkin alınır mı?

QwertPasha

Decapat
Daha fazla  
Zaten Rainbow Six'i çokça oynamış biriyim fakat yeni bir şeyler denemek istiyorum. 10 saat falan seçkinsiz oynadım hoşuma gitmeye başladı. Hem kasa da düşüyormuş sizce alayım mı Valorant'ı o kadar sevemedim. Sizce alayım mı CS2 seçkin?

Kasa düşürebilirsiniz fakat Seçkin alsanız bile halen daha hile denk gelebiliyor...

Zaten Rainbow Six'i çokça oynamış biriyim fakat yeni bir şeyler denemek istiyorum. 10 saat falan seçkinsiz oynadım hoşuma gitmeye başladı. Hem kasa da düşüyormuş sizce alayım mı Valorant'ı o kadar sevemedim. Sizce alayım mı CS2 seçkin?

Alınır sürekli oynamana gerek yok kasa çıkar bırak tekrarla en azından 15 dolar verip sınırsız para kasarsın ben öyle yapıyorum.

Uzun sürede karlı parasını çıkarır ufak tefek para da kazandırır. Ayrıca ben seçkine sahibim ve oynuyorum bu hileler niyeyse bana gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı